Brioni Eau de Parfum, o formulă unică!

0
567
Brioni Eau de Parfum

Brioni eau de parfum este semnătura supremă a chic-ului roman și o tentație irezistibilă. Este complementul ideal al universului sartorial al mărcii Brioni și o tușă discrete a celei mai bune ținute. Creat în colaborare cu maestrul parfumier Michel Almairac, esența este o formula perfect adaptată stilului atemporal.

Brioni (Eau de Parfum)

Realizat cu precizie din ingrediente superioare naturale și artificiale, parfumul se prezintă cu arome bine echilibrate. Infuzia de încredere și eleganță este completată de tușa perfectă a câtorva ingrediente, elemente care oferă un stil sofisticat suprem. Notele sunt elegante și proaspete, cu accent ozonic modern: boabe de piper roz și măr verde crocant. Inima esenței este blână și catifelată, în contrast cu căldura mătăsoasă a ambroxanului.

Brioni, esență cu note de lemn

Stilul sofisticat este dezvăluit de aroma curate a lemnului de cedru natural, infuzat cu boabe de tonka și mosc. Ingredientele principale sunt culese manual, lemnul de cedru și boabele de piper fiind obținute în mod durabil. “Noul parfum este un echilibru perfect între rafinament și carismă. O esență discretă, dar care oferă purtătorului o prezență irezistibilă. O atingere confortabilă și un farmec magic”, spune Norbert Stumpfl (Design Director în cadrul Brioni).

Brioni – Eau de Parfum

Sticla, cu o siluetă atemporală, este inspirată de costumele bleumarin realizate de Brioni. Cu o bază curbată și vârfuri drepte, sticla este subliniată de liniile subțiri și elegante din zona inferioară. Eleganța esenței este subliniată și de eticheta din satin moale, în ton de negru, cu elemente aurii. O trimitere către costumele realizate manual de către artizanii casei italiene. Capacul este magnetic, cu logo-ul mărcii în partea superioară, acesta fiind prezent și pe interiorul sticle. O excelență sartorială (Copyright foto: Brioni).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.