BREITLING PREMIER NORTON EDITION

0
644
Breitling Premier B01 Chronograf 42 Norton Edition

Breitling Premier Norton Edition este o reprezentare puternică a unui parteneriat între două branduri iconice care împărtășesc în mod incitant aceleași valori și moșteniri puternice. Ceasul exprimă stilul și performanțele așteptate la un producător de ceasuri elvețian și de la o motocicletă renumită pentru ingineria britanică exclusivă.

Noul model, denumit Breitling Premier B01 Chronograf 42 Norton Edition, sărbătorește parteneriatul dintre producătorul de ceasuri Breitling și constructorul britanic Norton, o marcă cunoscută în întreaga lume pentru motocicletele de înaltă performanță. Ceasul face parte din colecția „Breitling Premier”, o familie de ceasuri elegante, definite de stilul „fashionable”. Noua ediție este o reinterpretare distinctivă a edițiilor „Premier”, o declarație de stil urban-chic. De altfel, după cum menționează Willy Breitling, „Când un bărbat poartă un ceas Breitling, în acel moment apare «ștampila» inconfundabilă a gustului impecabil”. De asemenea, o motocicletă Norton reprezintă un simbol al statului unui bărbat. Georges Kern (CEO-ul companiei Breitling) spune că marca orologeră are un parcurs izbitor cu Norton Motorcycles: „Breitling și Norton sunt atât inovatoare, cât și antreprenoriale, cele două mărci având moșteniri puternice. Acest nou model de ceas onorează parteneriatul între cele două mărci aspiraționale”. El zâmbește și adaugă: „Cred că oricine își poate imagina «Born to be Wild» rulând undeva în fundal”. Stuart Garner (CEO-ul companiei Norton) este de acord: „Noul ceas Breitling Premier Norton Edition încorporează elemente din ADN-ul celor două mărci, oferind fanilor ocazia de a-și exprimă individualitatea, incorporând perfect natura brand-urilor noastre”. Două mărci puternice, ambele societăți fiind înființate în cursul secolului al XIX-lea de către vizionari care și-au „împrumutat” numele lor companiilor lor și, în mare măsură, și-au definit locul în industriile respective. Atunci când James Lansdowne Norton și-a înființat compania – ca producător de „accesorii și piese pentru comerțul vehiculelor cu două roți” – în 1898 și a produs primele motociclete în 1902, Léon Breitling producea deja ceasuri în regiunea Jura (din Alpii Elvețieni) de peste un deceniu. De asemenea, ambele mărci au fost prezente în franciza James Bond – agentul 007 a purtat un Breitling Top Time în Thunderball (1965), în timp ce Norton Dominator SS apărea în Spectre (2015). Ceasul Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition reflectă culturile și valorile celor două mărci.

Carcasa din oțel inoxidabil are o dimensiune de 42 milimetri și este rezistentă la apă până la 10 bari (100 metri), ea prezentând o notă distinctivă: un logo „Norton” este gravat pe partea anterioară (precum si pe lateralul ei) a carcasei, în secțiunea transparentă de pe verso fiind imprimată o motocicletă și sigla companiei. Cadranul elegant, realizat în nuanță de negru, se prezintă cu cifre și indicatoare de oră și minut în nuanțe aurii, oferind un contrast interesant cu cureaua din piele maro-vintage – ceea ce va atrage cu siguranță atât entuziaștii, cât și motocicliștii pasionați (modelul este disponibil și în varianta cu o elegantă curea de oțel inoxidabil). Subcadranele argintii – un contor chronograph poziționat la ora 3 și un mic secundar la ora 9 – sunt poziționate pe fundalul negru, marcat Calibrul 01 al Manufacturii Breitling, acesta oferind o rezervă de putere de aproximativ 70 de ore. Cronometrul este certificat COSC și dispune de o scală tahimetru neagră pe o ramă interioară albă (în jurul cadranului) și poartă mențiunea „Tachymeter” încrisă cu litere roșii. Indicatoarele de oră și minut sunt acoperite cu Super-LumiNova®, ceea ce le face foarte lizibile pe orice traseu ales de un biker, de la o stradă a unui oraș și până la un drum către o anume destinație. Premier B01 Chronograph 42 Norton Edition este doar începutul unui parteneriat special între cele două extraordinare mărci – o serie de surprize fiind anunțate pe tot parcursul anului 2019. Un ceas ce constituie accesoriul perfect pentru motocicleta Norton Commando 961 Café Racer MKII Breitling Limited Edition. Evident, cei care vor purta acest model Premier Norton Edition nu au cum să nu accesorize o motocicletă puternică, iconică, demnă de acest ceas special. Iar prietenii de la Norton au găsit soluția perfectă, Commando 961 Café Racer MKII Breitling Limited Edition reamintește de aspectul și stilul clasic de la începuturile mărcii, dar care oferă componente și elemente de inginerie de ultimă oră. O versiune realizată în ediție limitată, doar 77 de moticlete fiind produse, fiecare dintre ele remarcându-se prin logo-ul „B” (Breitling) inscripționat pe cutia ambreiajului, a vitezometrului și prezentând o cusătură specială pe șaua neagră a motocicletei. În fine, cei care sunt interesați de acest model trebuie să știe că motocicleta este disponibilă în rețeaua de distrubuție a companiei Norton Motorcycles. Mai multe detalii aici (Breitling).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.