Breitling, Forțele Aeriene Elvețiene

0
3
Breitling - Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition

Breitling sărbătorește cinczeci și cinci de ani ai Forțelor Aeriene Elvețiene (Patrouille Suisse), o echipă admirată la nivel internațional pentru performanțele obținute de-a lungul timpului – odată cu lansarea ediției limitate Avenger Swiss Air Force team Limited – produsă în doar 550 de piese. În 1964, Forțele Aeriene Elvețiene au create o echipă aeronautică – denumită Patrouille Suisse – formată din cei mai buni și talentați piloți ai săi.

Breitling – Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition

Astăzi, cincizeci și cinci de ani mai târziu, escadrila Patrouille Suisse uimește publicul cu show-uri aeriene pe cerul elveției și a altor țări europene, performanțe obținute cu ajutorul a șase supersonice. Breitling a creat un ceas nou pentru a onora acești ambasadori elvețieni de anvergură: Avenger Swiss Air Force team Limited Edition. De altfel, Georges Kern (Directorul General al Breitling) salută oportunitatea de a sărbători aniversarea escadrilei Patrouille Suisse cu un cronograf realizat în ediție limitată.

“Echipa Forțelor Aeriene Elvețiene «Patrouille Suisse» și Breitling sunt partenerii ideali. Având formațiuni de avioane supersonice, escadrila Patrouille Suisse este expresia modern perfecta a îndelungatei noastre tradiții în domeniul aviației. Suntem încântați de ceasul pe care l-am create pentru a sărbători cei cincizeci și cinci de ani ai escadrilei”. Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition are o carcasă din oțel inoxidabil de 45 mm cu lunetă rotativă unidirecțională.

Cadranul negru impresionează prin logo-ul escadrilei elvețiene – poziționat pe subcadranul de la ora 9 – precum și prin accentele distinctive galbene și roșii care reflect culorile logo-ului escadronului patrouille Suisse. Indexul secundar este marcat d evârful în nuanță de galben, acesta – împreună cu indicatoarele orei și minutelor suntan coperite cu Super-LumiNova®, un material luminescent care le face ușor de citit în toate condițiile de iluminare.

Carcasa este gravată cu sigla “55 Anniversary” – cifre stilizate și șase avioane supersonice în zbor – împreună cu cuvintele “One of 550”, o indicație a statutului său special de ediție limitată.  Ceasul “Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition” este alimentat de Breitling Caliber 13, un mecanism certificate COSC, ce oferă o rezervă de putere de aproximativ 48 de ore. De asemenea, el este rezistent la apă până la 300 metri (30 bar) și vine însoțit de o curea militară din piele, în nuanță de antracit. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here