Breitling, ediție limitată dedicată medicilor

0
35
Breitling Superocean Heritage 57 Limited Edition

Marile branduri orologere s-au implicat în strângerea de fonduri pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Una dintre aceste mărci este Breitling, compania lansând în urmă cu aproximativ o lună un ceas realizat în ediție limitată – doar 250 bucăți – piesa fiind vândută în doar câteva ore. Marcând acest succes, Georges Kern (CEO-ul Breitling) a menționat publicației Watches of Switzerland că intenționează să producă o nouă ediție, noua versiune – ce are ca simbol curcubeul – fiind deja pregătită pentru vânzare.

Breitling Superocean Heritage 57 (Limited Edition.)

Limitat la doar 1000 de unități, noul ceas dispune de o carcasă de 42 mm și este dotat cu un cadran albastru, în timp ce partea din spate este gravată cu numărul modelului (de la 1 la 1000). Ceasul este disponibil cu o brățară din oțel sau o curea din piele, cu cataramă pliabilă. Breitling a făcut deja o donotație pentru diferite organizații de caritate din țările cele mai afectate de pandemie și urmează să doneze aproximativ 940,00 Euro pentru fiecare din primele 100 ceasuri Superocean Heritage 57 Limited Edition II – vândute pe site-ul mărcii pentru un total de circa 470.750,00 Euro – sumele rezultate din vânzarea acestora fiind împărțite în mod egal între șase organizații de caritate. De asemenea, manufactura elvețiană încurajează partenerii săi de retail să doneze procente din vânzarea ceasului către organizațiile de caritate.

Breitling Superocean Heritage 57 (Limited. Edition)

Noua ediție limitată urmează să se vândă, cel mai probabil, la fel de repede ca și cea anterioară, cei care nu reușesc să achiziționeze un astfel de ceas având ocazia să-l cumpere prin intermediul unei licitații organizate de Charitybuzz în luna iunie. Ca facilitate, cumpărătorul nu va primi doar ceasul Breitling, ci va avea și o discuție digitală cu Brand Ambassadorul Kelly Slater. “Am fost uimiți de popularitatea Superocean Heritage 57 Limited Edition, un ceas care ne-a spus că putem face mult mai mult pentru angajații din domeniul sănătății”, a menționat Georges Kern prin intermediul unui comunicat de presă. Breitling tocmai a redeschis producția, ceea ce atestă cât de rapid poate să apară atât de multe ediții atunci când ele sunt solicitate pentru diferite ocazii. Din fericire, noul ceas Breitling aduce beneficii și celor care au nevoie.

Breitling

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here