Breitling Avenger #squadonamission

0
27
Breitling Avenger Chrono 48

Breitling a reproiectat Avenger, o colecție la fel de îndrăzneață și robustă precum îi sugerează și numele. Noua ediție se alătură altor două colecții – Aviator 8 și iconicul Navitimer – în universul Breitling Air și marchează o evoluție a ceasurilor pilot din portofoliul mărcii, confirmand încă o data statutul său de producător mondial de ceasuri legate de aviație. Precum colecțiile Navitimer și Aviator 8, Avenger dispune de propria sa personalitate. A fost create ca un însoțitor de încredere pentru aventurierii din domeniul aviației care doresc să obțină ceva remarcabil și neașteptat.

Breitling Avenger

Nicio marcă de ceasuri din lume nu are o legătură mai impresionantă și mai durabilă cu aviția decât are Breitling. Brandul a furnizat ceasuri de bord și alte echipamente cheie pentru avioane în anii 1930 și 1940, o eră care a inspirat designul retro-modern al colecției Aviator 8. În anii 1950 și 1960, Navitimer a devenit ceasul piloților, el rămânând o parte important a colecției Breitling până astăzi.

Chiar și în epoca de aur a zborurilor comerciale din anii 1960 – 1970, unele dintre cele mai prestigioase companii aeriene internaționale s-au bazat pe ceasurile de bord produse de Breitling,

în timp ce echipajele lor contau pe ceasurile aceleași mărci. Marca a fost prezentă și în zorii călătoriilor spațiale cu echipaj uman: la 24 mai 1962, astronautul American Scott Carpenter a purtat un Breitling Navitimer Cosmonaute – realizat la cerea sa – la bordul zborurului spatial Mercury, fiind practic primul cronograf elvețian ajuns în spațiu.

Ediția Avenger a debutat initial în 2001, odtă cu relansarea ei, casa orologeră actualizând colecția și poziționând-o pe un loc fruntaș în universul mărcilor Air. Noua colecție nu reprezintă altceva decât tranziției uneia dintre cele îndrăznețe colecții ale mărcii în era aviației moderne – Avenger delimitându-și foarte clar propria sa poziție în cadrul colecțiilor Breitling.

Această ediție introduce ceasurile pilot ce au ca sursă de inspirație performanța modern și AND-ul companiei orologere, el fiind realizat pentru următoarea generație activă de bărbați și femei. Aceste personalități dedicate, de la tinerii piloți și lideri ai aviației comerciale, până la influenceri și stiliști, apreciează stilul fresh – care respectă codurile de design ale mărcii.

În fiecare zi, ei îi provoacă pe cei obișnuiți cu provocările aerului, de la călătoriile spațiale și până la performanțele aeriene de precizie, precum și competițiile moderne cu drone. Articolul poate fi citit integral în ediția print a The Gentleman’s Journal. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here