Breitling a lansat linia Premier Tourbillon!

0
24
Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 (foto Breitling)

Producătorul de ceasuri Breitling a prezentat un trio de cronografe ultra-premium, cu metale prețioase și un tourbillon excepțional. Fiecare dintre cele trei variante de ceas a avut drept sursă de inspirație unul dintre fondatorii mărcii orologere!

Breitling – (Gaston) Premier B21 Chronograph 42 Tourbillon (foto Breitling)

Concepută în timpul WWII, colecția Premier a fost antidotul lui Willy Breitling la austeritatea războiului. Era o perioadă în care ceasurile de mână erau intrumente profesionale, utilizate de piloți, navigatori sau ingineri. Nimeni nu a înțeles acest aspect mai bine ca Willy, afacerea fiind renumită pentru cronografele lui extrem de precise. Lansată în 1943, linia Premier a menținut funcțiile cronografului, dar le-a îmbogățit ca formă.

Prezentul

Astăzi, marca elvețiană demonstrează încă odată spiritul vizionar al fondatorului prin lansarea Premier B21 Chronograph Tourbillon 42. Dificil de executat, dar extrem de frumoasă, noua complicație tourbillon este piesa centrală a unui trio de ceasuri excepționale. “Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 este expresia perfecta a design-ului și expertizei mărcii noastre”, spune Georges Kern (CEO-ul Breitling).

Tourbillon-ul găzduiește balansierul, arcul de echilibru și eșapamentul într-o cutie rotativă, întregul ansamblu fiind într-o mișcare perpetuă. Acțiunea corectează și anulează atracția gravitațională care afectează precizia unui ceas situat în diferite poziții. Artizanii mărcii au lucrat împreună cu Manufacture Le Joux-Perret pentru a dezvolta mecanismul B21. Tourbillon-ul a fost combinate cu un cronograf pentru a crea o coelcție distinctă.

Echipa

Lansarea noilor ceasuri marchează revenirea Echipei Fondatorilor – formată din Léon, Gaston și Willy Breitling. Aceștia prin viață în noua campanie publicitară a mărcii, fiecare lăsându-și amprenta asupra ceasurilor. Léon este meșterul, munca lui stabilind noul standard pentru precizie. Gaston este inovatorul, design-ul lui transformând cronograful modern. Willy este omul cu gust impecabil, el transformând ceasul din scop în stil!

Detalii aici – PREMIER

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.