Breitling, partener oficial al Six Nations Rugby!

0
197
Breitling & Six Nations (parteneriat pe trei ani)

Marca orologeră Breitling a devenit partenerul oficial – pe următorii trei ani – al turneului Six Nations Rugby. Desfășurat între 5 februarie și 19 martie, turneul este cea mai puternică competiție din lumea rugby-ului internațional.

Guinness Six Nations Irlanda vs Scoția (foto INPHO/Gary Carr)

Semnat la începutul acestui an, parteneriatul cu marca orologeră se extinde inclusiv către competiția feminină. Guiness Six Nations este cel mai important turneu din rugby și include Anglia, Irlanda, Scoția, Franța, Italia sau Țara Galilor. “Ceasurile noastre permit performanțe înalte și inspiră fapte extraordinare, oferind posibilitatea oamenilor să-și trăiască cu încredere pasiunile”. O spune Geroges Kern (CEO-ul mărcii Breitling).

Colaborarea

“Parteneriatul încheiat cu marca orologeră este un moment extrem de important cei implicați”, menționează Ben Morel (CEO-ul Six Nations). “Parteneriatul încheiat susține sportul feminin și este unul progresiv, acoperind toate competițiile anuale de rugby a celor șase națiuni. Ca atare, o sumă important este oferită asociaților sportive pentru crearea unor noi oportunități în campionat”. Lovitura de deschidere marchează acest sezon.

Guinness Six Nations. Franța vs Italia (INPHO/James Crombie)

Colaborarea din Breitling și Six Nations Rugby cumulează mai multe aspect, ambele străuindu-se să ofere excelență prin acțiune. De asemenea, la bază acestui parteneriat se află lucrul în echipă, alături de incluziune, integritate și creativitate. Fondată în 1884, marca orologeră este doar cu un an mai tânără decât Six Mations, competiție înființată în 1883. Sezonul actual începe pe 5 februarie și se dsfășoară până în data de 19 martie.

Parteneriatul

Ca parte a prezenței sale la acest turneu, Breitling a semnat contracte de reprezentare cu fiecare echipă în parte. Totodată, au fost selectați anumiți jucători ai echipelor participante, alături de ei regăsindu-se și Sam Warburton – fost jucător. Marca elvețiană va fi implicată inclusiv în desfășurarea Autumn Nations Series din toamnă. Este un eveniment internațional, aici urmând să fie prezente Australia, Noua Zeelandă sau Japonia.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.