Breitling, parteneriat cu Triumph Motorcycles!

0
355
Parteneriat între Breitling & Triumph Motorcycles (foto: Breitling)

Breitling și producătorul britanic de motociclete Triumph au anunțat încheierea un parteneriat pe termen lung. Cele două companii vor dezvolta un ceas în ediție limitată și o motocicletă personalizată pentru începutul anului 2022.

Triumph Motorcycles & Breitling sunt gata să exploreze noi oportunități (foto: Breitling)

Două mărci care inovează continu, produsele ieșite din facilitățile de producție îmbunătățindu-se odată cu înaintarea în vârstă. Companiile știu să celebreze trecutul, în timp ce sunt orientate către viitorul tehnologic. De altfel, Breitling a fost un pionier în dezvoltarea cronografului modern. În același timp, Triumph a pus umărul la dezvcoltarea motocicletei. Sunt doi producători care împărtășesc filozofia de design și măiestria preciziei.

Colaborare incitantă

În cadrul parteneriatului, mărcile vor colabora pentru realizarea a două ediții speciale. Un ceas și o motocicletă vor fi dezvăluite la începutul anului 2022. “Substanța se întâlnește cu stilul original. Vă puteți aștepta la inginerie în asociere cu design-ul retro modern”, spune Georges Kern (CEO-ul Breitling). “Indiferent cum o descrieți, va exista un spirit de aventură în această colaborare”, spune Nick Bloor (CEO-ul Triumph Motorcycles).

Motocicletă Triumph Thruxton RS (foto: Breitling)

“La fel ca eticheta Breitling, ne-am angajat să oferim o manevrabilitate impecabilă și finisaje extrem de complexe. Sunt două elemente care vor oferi comunității noastre de pasionați o experiență remarcabilă”, completează Nick Bloor. O călătorie care a început deja, dacă ar fi să privim imaginile atașate comunicatului de presă. Motocicletele Triumph Thruxton RS sunt deja expuse în magazinele de top ale mărcii Breitling din întreaga lume.

Direcție comună

Istoria celor două mărci este oarecum comună, dacă ar fi să privim la modul cum sunt realizate produsele lor. Etichetele au căpătat o bună reputație în timp, design-ul, calitatea și spiritul de pionierat fiind elecvonte în acest sens. Spiritul de inovație este completat astăzi de tehnologie, calitatea materialelor și, mai ales, performanțe. O colaborare care este mai mult decât firească, dacă ținem cont de participările mărcilor în diferite competiții.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.