Breitling, ediție limitată “Top Time Deus”!

0
105
Breitling Top Time Deus (limited edition)

Breitling a anunțat zilele trecute parteneriatul cu brandul austrialian de lifestyle “Deus Ex Machina” – sursa de inspirație pentru “Top Time Deus” – un ceas robust și cu accente retro, conceput atât pentru zeii și zeițele care trăiesc pe pământ și iubesc viața aventuroasă. Ca parte a acestui parteneriat, Breitling este acum și cronometrul oficial “Deus Swank Rally” – un campionat destinat motocicletelor de epocă – desfășurat în diverse locații din lume, inclusiv în Italia, Franța, Bali sau Australia.

Breitling Top Time Deus (Jeremy Tagand)

Ediția limitată “Top Time Deus” nu este doar pentru motocicliști, dacă ar fi să-l cităm pe Georges Kern (CEO-ul mărcii Breitling). “Bike-eri, surferi sau nomazi digitali…. este un ceas pentru oameni dinamici, care au un scop și stil de viață. Versatil, ceasul sărbătorește libertatea fiecăruia de a explora lumea, în felul sau ritmul său”. De asemenea, reprezentanții “Deus Ex Machina” împărtășesc același punct de vedere: “Filozofia Deus amintește de o epocă a distracțiilor – motociclism, surfing, skateboarding – și produselor comercializate către pasionați. Toate sunt binevenite sub acoperișul mărcii noastre”, menționează Dare Jenning (Fondatorul Deus Ex Machina).

Mai multe știri din industrie AICI

Produse care se regăsesc în diverse ipostaze, californianul Forrest Minchinton – un pasionat al plăcilor de surfing și motocicletelor – fiind un exemplu: “Este vorba despre un stil de viață bine înrădăcinat și, dacă poți opri timpul, cu atât mai bine”. El face parte dintr-un triumvirat al noului “Deus Squad”, o echipă care include și pe surferul hawaian Sierra Lerback sau designer-ul francez de motociclete Jeremy Tagand. Toți trei sunt implicați în activitatea de promovare a “Deus Ex Machina” și fac acum parte din filozofia mărcii australiene. Breitling este încântat să colaboreze pentru lansarea unui ceas care exprimă abordarea fără limite a vieții.

Mai multe știri din auto AICI

Proiectat în comun cu “Deus Ex Machina”, cronograful “Top Time Deus” este un semn al ediției originale a anilor 1960 a mărcii orologere Breitling și este un tribut adus spiritului nomad actual. Primul ceas “Top Time” a avut o misiune clară – aceea de a satisface nevoile unor “profesioniști tineri și activi” cu o gamă “ultra-modernă” de cronografe. Linia retro a ediției actuale se prezintă cu o tușă extrem de durabilă. Nu este vorba de măsurarea timpului, ci mai degrabă de creșterea acestuia – ori de câte ori ești parte a unei aventuri. Cu o personalitate puternică, dar extrem de elegant, ceasul este însoțit de o curea din piele de vițel cu tematică racing.

Breitling Top Time Deus (lifestyle image)

Cadranul argintiu se prezintă cu detalii galbene și portocalii, contoare sub forma unui con, logo-ul Deus (pe suprafața albă) și adagiul “In benzin veritas” prezent pe scara tahimetrică neagră. Partea din spate a carcasei este din oțel inoxidabil (cu dimensiune de 41 mm) și un motociclist cu aspect retro proiectat de Carby Tuckwell (Creative Director-ul Deus Ex Machina). Ceasul este alimentat cu un Calibru 23 Breitling, cronometrul – certificate COSC -oferind o rezervă d eputere de circa 48 ore. Doar 1500 d eunități vor fi produse, în primele 4 săptămâni ele fiind disponibile exclusive online, înainte de a ajunge în magazinele mărcii. Detalii Breitling AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here