Classique: Breguet a lansat “Classic Tour”

0
44

Classique – Breguet a organizat la Londra evenimentul de lansare a colecţiei “Classic Tour”, un eveniment care onorează arta de a trăi ca un adevărat gentleman. Cu această ocazie, Breguet a decis să invite o serie de artizani, aceștia fiind asociaţi cu unul din elegantele ceasuri ale colecţiei iconice “Classique”. O colecţie ce începe un turneu itinerant prin oraşe din întreaga lume, fiecare oprire marcând unul din obiceiurile domnilor din locaţia dată.

Breguet a ales să sărbătorească premiera “Classic Tour” în cadrul exclusivist al clubului “Mark’s” – un loc select din inima Londrei – patru invitaţi prestigioşi având onoarea de a-şi prezenţa creaţiile. Astfel, prin demonstraţiile lor – un croitor, un producător de încălţăminte la comandă, precum şi un frizer şi un distilator de băuturi spirtoase rare – au evidenţiat în faţa oaspeţilor valorile pe care le împărtăşeşte Breguet: o căutare neobosită pentru excelenţă şi o voinţă de a perpetua remarcabilul savoir-faire tradiţional.

La sfârşitul turului, de la un atelier la altul, oaspeţii au avut şansa de a purta un ceas classic pe mână, înţelegând astfel ce înseamnă cu adevărat să fii un gentleman şi modul cum poţi atinge perfecţiunea acestuia prin intermediul celor mai buni artizani. O excelentă colecţie clasică, fără limite, ce reflectă cu fidelitate standardele tehnice, arta orologică şi valorile tradiţionale susţinute de Breguet. Modelele care o compun sunt o distilare magnifică a atributelor ce disting Casa Breguet, al cărei rafinament înnăscut îi inspiră în mod natural pe acei gentlemeni aflaţi în căutarea eleganţei pure încă din 1775. Mai multe detalii aici (breguet.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here