Breguet și eleganța atemporală Classique!

0
148
Breguet Calendar Classique (7337)

Ceas emblematic al elegantei colecții Classique, noul Breguet Calendar Classique prezintă un stil modern, păstrând design-ul atemporal al mărcii. Calendar Classique este disponibil în aur alb și roz, alăturându-se colecției actuale cu numeroase elemente decorative!

Colecție din aur alb și roz Classique (foto Breguet)

Cadranul său descentrat se prezintă cu un model guilloché Clous de Paris – foarte fin – gravat manual de artizanii mărcii. Pe exterior regăsim un motiv circular, în timp ce faza lunii este concepută pentru a oferi un realism puternic. Luna din aur alb este realizată manual, nori din jurul ei primind un tratament fin sablat și textură mată. Cerul este acoperit cu lac albastru și dezvăluie stelele în funcție de unghiul din care priviți ceasul.

Caracteristici

Orele, minutele și secundele sunt marcate de tradiționalii indicatori Breguet cu vârf din oțel albastru. Data este plasată la ora 2, în timp ce ziua se regăsește în dreptul orei 10. Ferestrele beneficiează de o deschidere largă pentru lizibilitate mult îmbunătățită. În centru carcasei de 39 mm regăsim Calibrul 502, unul dintre cele mai subțiri mecanisme realizate de marca orologeră. Acesta oferă posesorului o grosime de doar 2,4 mm.

revers model Calendar Classique (foto breguet)

Design-ul este conceput pentru a oferi niveluri ridicate de performanță, în ciuda liniei zvelte. Bariletul este deschis, îmbunătățind estetica subțire a ceasului și garantând în același timp energie și performanțe constante. Greutatea oscilantă este descentrată pentru a oferi spațiu elementelor principale ale mecanismului, fiind integrată în grosimea minimă. Mecanismul automat este placat cu rodiu și este compus din 236 elemente.

Colecția

Prezentând un design cu amestec de puritate și rafinament, colecția Clasique ilustrează cu fidelitate estetica pură a mărcii. Dincolo de talentul său de maestru orologer, Abraham-Louis Breguet a fost și unul dintre cei mai buni designeri. În momentul fondării companiei – Paris (1775) – stilul baroc era la apogeul său. Este epoca când maestrul inventează stilul neoclasic în orologerie, aspectul avangardist făcând mai ușoară citirea ceasului.

Detalii aici – CLASSIQUE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.