Brâncoveanu, premiat pentru calitatea gustului!

0
214
Alexandrion Group (Brâncoveanu XO)

Brâncoveanu este unul din produsele emblematice din portofoliul Alexandrion Group și, totodată, printre cele mai consumate vinars-uri din România. Ca o recunoaștere a calității, Brâncoveanu Vinar – alături de Alexandrion 5* și Kreskova – au fost distinse cu cinci medalii pentru calitatea inconfundabilă a gustului în cadrul concursului de specialitate Bartenders’ Brand Awards 2021 (Marea Britanie). De altfel, calitatea acestor produse au oferit producătorului român un binemeritat loc cinci în cadrul competiției, o recunoaștere la nivel internațional din partea barmanilor britanici.

Alexandrion Group (Bartenders Brand Award – 2021)

Băuturile ȋnscrise ȋn competiţie au fost degustate ”în orb” și evaluate de un juriu format din 50 dintre cei mai experimentaţi barmani din Marea Britanie, ȋn funcţie de aromă, complexitate, gust şi versatilitate ȋn cocktail-uri, ȋn cazul băuturilor care pot fi integrate ȋn mixuri. Amintim aici Brâncoveanu XO şi Brâncoveanu VS, cele două arome situându-se ȋn top 5 cele mai bune brandy-uri din competiţie. Maturat timp de șapte ani, distilatul de vin XO a cucerit o medalie de argint pentru gust,  fiind apreciat de juriu pentru ”complexitatea aromelor” şi ”finalul decent”, în timp ce sortimentele VSOP şi VS au fost premiate cu medalii de bronz pentru gust.

Mai multe știri premium AICI

O altă aromă remarcată – în categoria brandy – a fost Alexandrion 7*, acesta reușind să obțină o medalie de bronz pentru notele de degustare. Primul brand inclus ȋn portofoliul Alexandrion Group şi liderul naţional al categoriei, prezent ȋn România de peste un sfert de secol, este unul dintre cele mai premiate branduri la competiţiile internaţionale dedicate băuturilor spirtoase. Tot aici, regăsim și Kreskova Vodka – obținută printr-un proces de distilare și filtrare realizat în cinci etape – aceasta fiind medaliată cu argint pentru gust, demonstrând încă odată că are toate atributele necesare pentru a cuceri consumatori de votcă din ȋntreaga lume.

Alexandrion Group (Brâncoveanu VS)

De altfel, acest produs a acumulat numeroase medalii la competiții de tradiție, organizate ȋn Europa, SUA şi Africa de Sud. O altă trăsătură importantă o reprezintă medaliile obținute în categoriile de design – Alexandrion 5* şi Kreskova Vodka – acordate pentru creativitate şi estetica ambalajului. Anul acesta, formatul competiției a fost adaptat la contextul global special, degustarea având loc în mediul virtual. Astfel, membrii juriului au primit acasă băuturile – în sticle fără etichetă – ele fiind degustate în cadrul unui eveniment organizat online. Mostrele trimise au fost catalogate ȋn funcţie de stil, vârstă şi origine. Detalii Alexandrion Group AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here