Bowmore unește design-ul auto & whisky-ul!

0
266
Bowmore Aston Martin 21 Masters Selection

Bowmore Masters’ Selection este rezultatul angajamentului comun față de artizanat, patrimoniu și inovație a două mărci iconice. Este primul whisky single malt produs de distileria scoțiană în parteneriat cu constructorul de automobile premium Aston Martin!

Detaliu Bowmore Aston Martin 21 Masters Selection (foto Aston Martin)

Imaginat și definit de doi maeștri – Ron Welsh (Bowmore) & Marek Reichman (Aston Martin) – produsul unește două universuri distincte. Inspirator, aceste două lumi au în centrul lor încrederea și respectul reciproc, precum și pasiunea pentru inovație constantă. O colaborare în care fiecare maestru își oferă propria creativitate, punându-și amprenta unică asupra fiecărei creații. Iar rezultatul nu poate fi decât unul spectaculos.

Compoziția

Comentând colaborarea, Marek Reichman menționează “Golden Ratio”, raportul regăsit în natură care creează compoziții plăcute din punct de vedere estetic. Un element important în industria auto, acest “raport” regăsindu-se în centrul design-ului fiecărui vehicul Aston Martin. Frumusețea absolută poate fi creată atunci când realizați legătura perfectă între proporțiile mașinii. Sunt detalii explicate de responsabilul cu design al mărcii.

“Proporționalitatea definește fiecare detaliu în cadrul proiectării unui Aston Martin. Ne străduim în mod constant să atingem «Golden Ratio», relația optimă a proporțiilor. Este acea forță care ghidează crearea frumuseții absolute”. De asemenea, proporțiile definesc caracterul și combinațiile de aromă ale unui whisky. “Pentru prima dată am aplicat tehnica «Golden Ratio» în producția unui whisky. Rezultatul este impresionant”, explică Ron Welsh.

Produsul

Inspirându-se din abordarea mărcii auto, whisky-ul încorporează proporția perfectă de 61,8% formată dintr-o bază Bowmore 21 years old. Un whisky care a fost maturat în butoaie de Sherry Pedro Ximenez și Oloroso. Partea rămasă este alcătuită, în conformitate cu teoria «Golden Ratio», dintr-un whisky maturat peste trezeci și cinci de ani. Iar rezultatul nu putea decât să fie unul deosebit, un whisky perfect echilibrat și sofisticat.

Ediție Bowmore Aston Martin 21 Masters Selection (foto Aston MArtin)

Crearea acestui produs unic oferă complexitate și promite o experiență gustativă palpitantă. Puternic, dar elegant, whisky-ul oferă treceri subtile de la notele dulci la cele condimentate. Aromele de sherry și cafea sunt completate de notele de miere și piper. Sunt proporțiile perfecte pentru a obținerea profunzimii și echilibrului absolut. În final, trebuie să menționăm că Bowmore Masters’ Selection este disponibil la nivel internațional.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.