BOSS inovează segmentul ținutelor formale!

0
33
BOSS & Khaby Lame (Costumul viitorului)

Îmbrăcămintea formală, inclusiv costumul, se regăsește în ADN-ul BOSS și, până de curând, marca a fost sinonimă cu sartorialul. Astăzi, eticheta de modă urmează o abordare a stilului de viață 24/7, jumătate din vânzări regăsindu-se în stilul casual!

Khaby Lame & Costumul viitorului (foto BOSS)

Pe măsură ce tendința globală se îndreaptă către casual, eticheta BOSS consider că este momentul revenirii la ținutele formale. Conform mărcii, acum este momentul pentru noua eră a îmbrăcăminții formale, surprinzând prin noua orientare. Astfel, reprezentanții mărcii au declarat că “este timpul pentru lansarea vestimentației formale 2.0”. “Costumul viitorului” nu este conceput doar pentru birou, el fiind perfect și în activități de leisure.

Inspirația

Fiindcă stilul de viață de astăzi este unul extrem de activ, un costum confortabil și elegant devine o necesitate. În era social media, eticheta BOSS a decis să colaboreze cu unul dintre cele mai urmărite personaje Tik Tok. Este vorba de Khaby Lame, personaj care a arătat că este mai mult decât o vedetă a rețelelor sociale. Un adevărat BOSS, care conduce prin exemplu, cu umor și inteligență, în combinație cu exprimarea foarte îndrăzneață.

Detaliu campanie Khaby Lame (foto BOSS)

Sursă de inspirație pentru toate vârstele, Khaby se potrivește perfect cu stilul versatil și perfomant al ținutelor formale actuale. În acest punct, este bine să facem cunoștință cu cel mai recent “costum al viitorului” – propus de eticheta BOSS. În esență, costumul include tricotul din amestec de lână, o evoluție a costulumului clasic către confort și materiale inovatoare. Sunt pași către îndrăzneală, performanțe, artizanat, stil și durabilitate.

Inovația

Materialul a fost dezvoltat în parteneriat cu The Woolmark Company, silueta elegantă fiind obținută printr-o metodă de construcție inovatoare. Această tehnică disruptivă nu necesită cusături, linii de tăiere sau ornamente tehnice, țesătura fiind folosită la întregul ei potențial. Totodată, calitățile naturale ale lânii merinos se adaptează nevoilor fiecărui ocazii. Centrat pe purtător, costumul este alegerea perfectă pentru viața în mișcare!

Detalii marcă aici – MERINOS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.