Boggi Milano, între sartorial și contemporan

0
155
Boggi (Milano) România

Boggi Milano continuă povestea bărbatului cosmopolit și îl urmărește în diferitele momente ale zilei sale, oferindu-i cinci linii versatile, confortabile și incontestabil elegante. Paleta de culori se prezintă în tonuri calde și de pământ, alături de nuanțe noi și delicate de bej, maro și, binențeles, bleumarin – o semnătură inconfundabilă a mărcii italiene. O caracteristică aparte o reprezintă linia B, un rezultat al fibrelor elastice de calitate premium și al tradiției sartoriale: o serie de piese confortabile care se adaptează liniei corpului.

Boggi România.

Blazerul din lână imprimată oferă un efect visual texturizat și conferă un aspect tridimensional al țesăturii, în timp ce versiunea din bumbac – cu o linie mai sportivă – păstrează detalii adaptate, precum cusăturile de pe revere. În plus, pentru ținutele exterioare Boggi există cămăși cu guler de tip bowling, care pot fi purtate închise alături de costume formale sau deschise în timpul liber, alături de tricouri de tip polo – într-o gamă largă de culori. Duo-ul construcției de țesături are încă o data un rol proeminent și garantează performanțe ridicate pentru toată linie B-Washable, aceasta fiind create pentru a satisfice nevoia crescândă a ținutelor practice de zi cu zi. Piese care pot fi spălate la mașină, precum este costumul din lână 100%, cu o recuperare rapidă a formei și cu un aspect care este întotdeauna perfect.

Boggi România

Și asta pentru că bărbatul Boggi Milano se deplasează zilnic pe străzile orașului – cu ajutorul metroului sau a propriei lui mașini – și are nevoie de o garderobă adaptată acestui stil de viață trepidant. Linia B-Travel, realizată din țesături premium și de înaltă performanță, include jachete și pantaloni asortați, alături regăsind cămăși, veste și tricotaje, care îmbină eleganța cu funcționalitatea. Pentru a complete look-urile, Boggi Milano prezintă rucasuri cu dimensiuni reduce, dar și în variante mari și spațioase. După succesul din primăvara trecută cu jacheta Aria, familia de produse cunoaște o nouă extindere, odată cu lansarea liniei B-Aria: piese cu linie deconstruite și țesături super-ușoare, perfecte pentru lunile cele mai calde ale anului.

Boggi România (ad campaign)

Nou în acest sezon este costumul mixt care, în tonuri de bleumarin și albastru regal, păstrează neschimbate caracteristicile lejerității. Blazerul, complet neîncheiat și lipsit de elemente de prisos, este propus din nou în patru modele de imprimeuri. Totodată, pantoful Aria – un mocasin ultra-ușor – este foarte flexibil, o caracteristică datorată construcției speciale a tălpii și a părții sale superioare. Din întâlnirea dintre jerseu și nylonul extensibil vine linia B-Tech: piese performante care interpretează tradiția sartorială și asigură libertatea de mișcare. Linia este alcătuită din trei costume – jachetă mandarin, cu piept dublu – cu o căptușeală aerisită, în principal datorită materialului de tip plasă. De asemenea, pantalonii sunt realizați în trei modele – rezultatul unui polimer obținut prin nanotehnologie – și au o țesătură tehnică anti-pete, materialul oferind o senzație super-confortabilă, cu o proiecție pentru viitor.

Boggi România

În același timp, cămășile Sensitive® combină cunoștiințele tehnice, estetica și autenticitatea Boggi Milano în cadrul unor piese care, datorită structurii micro-waffle, prezintă proprietăți surprinzătoare ale aerisirii și reglării căldurii la nivelul corpului. În timpul liber și la final de săptămână, bărbatul cosmopolit își aruncă jacheta și cămaș, un aspect mai relaxat care se reflect și în paleta de culori. Crem, gri sau bej se regăsesc în versiunea Color-Block, amintind aici de pulovere, tricouri polo, cămăși, pantaloni casual, tricotaje sau jachete bomber, în timp ce garniturile din țesături tradiționale pentru bărbați caracterizează jacheta Field Safari din nylon și bumbac, vestele tricotate și trench-ul.

Boggi România (blazer)

Pantofii sport, din țesături tehnice și piele, vin să completeze aspectul elegant al ținutelor. Odată cu colecția sezonului de vară 2020, Boggi Milano face un pas către durabilitate și introduce noul material Tencel în liniile de pantaloni, tricouri, cămăși sau jachete. Conform producătorului, Tencel este o țesătură biodegradabilă 100%, rezultat al prelucrării celulozei extrase din arborele de eucalipt, produsul finit fiind o țesătură confortabilă, aerisită și ușoară. Această colecție este echilibrată, o îmbinare între tradiția sartorială și moda contemporană, oferind bărbatului de astăzi – aflat într-o mișcare permanentă – noi posibilități de a-și îmbunătății garderoba, păstrând în același timp eleganța tipic italiană.

Boggi România

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here