BMW, PARTENER GLOBAL RYDER CUP

BMW - Ryder Cup

Angajamentul BMW faţă de jocul de golf la nivel mondial a fost consolidat suplimentar: compania a anunţat că a devenit partener global al Ryder Cup pentru meciurile dintre SUA şi Europa ce vor avea loc Whistling Straits în 2020 şi la Roma în 2022. Parteneriatul consolidat este o evoluţie naturală pentru BMW care a dezvoltat colaborări cu Ryder Cup încă din 2006. Producătorul de automobile premium are plăcerea de a anunţa şi extinderea parteneriatului cu European Tour până în 2022, în timp ce continuă să fie sponsor oficial al prestigiosului BMW PGA Championship de la Wentworth şi promotor al BMW International Open de la München.

BMW - Ryder Cup

“Suntem încântaţi să ne unim forţele cu PGA of America şi Ryder Cup Europe într-o misiune comună de a duce un eveniment internaţional de top din lumea golfului la un nivel superior”, a declarat Bernhard Kuhnt, preşedinte şi director executiv al BMW of North America. “Ca suporter al golfului la nivel global de 30 de ani, golful rămâne platforma perfectă pentru marca noastră de a conecta reţeaua noastră de clienţi, dealeri şi fani ai golfului de pretutindeni.” Legăturile BMW cu Ryder Cup au început în 2006 când a fost partener auto oficial la K Club din Irlanda. De atunci, compania a avut o prezenţă la fiecare meci al Ryder Cup, atât în Europa, cât şi în SUA şi a preluat un rol de lider ca partener oficial la Celtic Manor (Ţara Galilor) în 2010, Gleneagles (Scoţia) în 2014 şi Le Golf National (Franţa) în acest an. Acum, BMW îşi va extinde colaborarea pe ambele ţărmuri ale Atlanticului. “Susţinută de peste un secol de performanţe excepţionale, istoria evoluţiilor tehnologice şi a standardelor înalte ale BMW o face să fie una dintre cele mai respectate companii din lume şi un partener perfect pentru Ryder Cup”, a spus Seth Waugh, director executiv al PGA of America. “Conexiunea cu golful şi baza noastră globală de spectatori stabileşte un parteneriat care va ridica natura globală a Ryder Cup.” “Asemenea Ryder Cup, BMW este o marcă globală aşa că suntem încântaţi să extindem parteneriatul nostru de lungă durată” a declarat Guy Kinnings, director Ryder Cup pentru Europa. “BMW a fost o parte importantă a creşterii şi a succesului Ryder Cup de-a lungul ultimilor 12 ani, aşa că suntem foarte încântaţi că vom continua această colaborare nu numai în Italia în 2022, dar şi când vom călători în SUA în 2020.”

De asemenea, BMW şi-a reconfirmat angajamentul faţă de European Tour până în 2022 prin reînnoirea statutului de partener oficial şi a garantat susţinerea continuă pentru PGA Championship şi International Open pentru aceeaşi perioadă de timp. “Nu am fi putut fi mai fericiţi să avem BMW ca partener oficial pentru încă patru ani”, a declarat Keith Pelley, director executiv al European Tour. “Au demonstrat un angajament fantastic faţă de European Tour de 30 de ani şi întotdeauna au avut cele mai bun intenţii privind jocul. Acesta este motivul pentru care PGA Championship şi BMW International Open sunt privite atât de vine de către jucători şi fani. Tot ceea ce face BMW reprezintă clasă şi calitate şi suntem încântaţi să fim asociaţi cu ei. Sperăm ca parteneriatul nostru să continue pentru mulţi ani înainte.” În 2019, BMW va continua şi ca sponsor principal al Championship din SUA. Calendarul PGA TOUR revizuit a adus FedExCup Playoffs în luna august, în timp ce Championship se va disputa anul viitor, în perioada 15-18 august. Locul pentru penultimul turneu Playoff este “Traseul Trei” de la Medinah Country Club (Chicago) – acelaşi traseu care a oferit scena pentru Ryder Cup 2012 şi “Miracolul de la Medinah”. Prestigiosul PGA Championship se mută în toamnă. Wentworth Club, afla la marginea Londrei, va găzdui “The Players’ Flagship” în perioada 19-22 septembrie 2019. Data pentru International Open rămâne neschimbată; Golfclub München Eichenried va primi starurile European Tour pentru cea de-a 31-a ediţie a emblematicului turneu german în intervalul 18-23 iunie. Sezonul BMW Golfsport 2019 va începe cu Finala Mondială a Golf Cup International. Câştigătorii naţionali ai celei mai mari serii de turnee rezervate amatorilor din lume vor fi invitaţi la Cabo San Lucas, un complex aflat în extremitatea sudică a peninsulei Baja California din Mexic, în perioada 18-23 martie. Mai multe detalii aici (www.bmw.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here