BMW Motorrad inaugurează Rent a Ride!

0
632
BMW Motorrad (aplicație rent a Ride)

BMW Motorrad a anunțat lansarea primului serviciu Rent a Ride din regiune, Este vorba de un portal web, compatibil şi cu browserul de telefon mobil, care permite rezervarea de servicii de închiriere pe termen lung şi înscrierea la tururi organizate. Platforma este disponibilă pe patru continente: Europa, Africa, Asia şi America de Sud. Serviciile sunt asigurate prin intermediul dealerilor autorizați BMW Motorrad, iar Moto-Hub Bucureşti devine al 199-lea partener înscris pe platformă.

BMW Motorrad (serviciu rent a Ride)

Este un nou pas într-o prezenţă tot mai susţinută a BMW Motorrad în România, după ce luna aprilie anunţa extinderea BMW Moto-Hub Bucureşti de la service, la centru complet dedicat al mărcii şi deschiderea service-ului pentru motociclete la BMW XCARS Mureş. Prin Rent a Ride clienţii pot rezerva online motociclete pentru o zi, un week-end, o săptămână sau chiar mai mult. Acestea vor fi preluate de la partenerul BMW Motorrad. Suplimentar, clienţii pot solicita şi echipamente şi accesorii, alături de motociclete. Prin Rent a Ride se pot rezerva şi tururi speciale organizate de către aceeaşi parteneri.

mai multe știri auto AICI

În 2021, Moto-Hub va oferta un prim tur Rent a Ride şi şase direct către clienţi: România, Grecia, Maroc şi Columbia. Din 2022, se vor adăuga tururi şi în Bulgaria, Turcia, Serbia, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croaţia, Portugalia sau Franţa, plus două destinaţii surpriză. “Alăturarea României la proiectul Rent a Ride nu este doar o oportunitate pentru turiştii internaţionali să descopere România, dar şi pentru clienţii locali să experimenteze motocicletele BMW în teste de lungă durată – atunci când călătoresc în afara ţării”, spune Ionuț Bâtu (Brand Manager BMW Motorrad România).

BMW Motorrad (Centrul X Cars Tg. Mureș)

Este un nou pas în diversificarea continuă a gamei de servicii pe care le oferim, alături de pachetele de finanţare la nivelul pieţei auto Easy ride Select, traninguri pentru îmbunătăţirea mersului pe motocicletă”, explică Ionuţ Bâtu (Brand Manager pentru România şi Bulgaria). În oferta de motociclete disponibile în România sunt modele din gama GS – F 850 GS, R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, dar şi motociclete precum S 1000XR sau R 18. Pachetele BMW Motorrad sunt disponibile începând de la 110 euro pentru F 850GS (o zi), 330 euro (weekend) sau 630 euro (săptămână).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.