BMW Motorrad, al patrulea Moto-Hub!

0
200
Moto-Hub BMW Motorrad

BMW Motorrad inaugurează un nou Moto-Hub – începând cu luna aprilie – cu o reorganizare completă şi concentrată atent pe calitatea servicilor oferite. Proiectul vine în urma unei investiţii substanțiale şi se bazează pe o gamă deosebit de variată de servicii. Alături de un portofoliu complet de soluţii de service şi vânzări de motociclete noi şi second hand, clienţii pot apela la Moto-Hub pentru închirieri, organizare de tururi naţionale şi internaţionale, workshop-uri şi cursuri de pilotaj defensiv, o gamă largă de echipamente tehnice şi accesorii.

Moto-Hub (BMW Motorrad)

“După aproape doi ani de experienţă ca service BMW Motorrad, am înţeles că trebuie să devenim si mai buni pe partea de calitate a serviciilor pe care le oferim. Transformarea într-un centru BMW nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcție Moto-Hub. Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparații motociclete BMW și echipament dedicat pentru diagnoză”, explică Daniel Pintilie (General Manager Moto-Hub BMW Motorrad).

Mai multe știri auto AICI

”În 2020 am marcat al 12-lea an consecutiv de creştere BMW Motorrad în România. Cu un plus de de 23%, am depăşit prima dată în istoria prezenţei noastre în România pragul de 400 de unităţi, atingând un total de 471 motociclete. Primul trimestru al acestui an vine cu un nou record de vânzări, cu un total de 166 de unităţi, o creştere de 38% faţă de acelaşi trimestru al anului precedent. Chiar în plină pandemie deschidem o serie de investiţii de extindere a reţelei noastre de parteneri autorizaţi, iar Moto-Hub marchează startul acestui demers”, explică Ionuţ Bâtu (Brand Manager BMW Motorrad România şi Bulgaria).

Moto-Hub (BMW Motorrad – Accesorii)

Moto-Hub BMW Motorrad devine un adevărat ”One Stop Shop” pentru echipamente și servicii moto integrate, de la tururi, închirieri, service autorizat BMW, piese originale, vânzări moto, echipamente și accesorii premium. Suprafața totală a noii investiţii este de 700m2, în zona de Nord a orașului. Pe lângă partea de service cu o suprafață de 250 metri pătrați (patru rampe complet echipate) vom avea un showroom generos de 450 metri pătrați care include o sală de cursuri şi întâlniri alături de o zonă de relaxare. Până atunci, Moto-Hub va opera in continuare la adresa din Blv. Expozitiei 22-30, Poarta C, Romexpo. Detalii BMW Motorrad AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here