BMW iX testat de Christoph Waltz & Oliver Zipse

0
204
Christoph Waltz & Oliver Zipse (BMW ix)

BMW iX reprezintă viitorul constructorului german de automobile premium, prefigurând revoluția tehnologică care marchează epoca noastră. Aflată în căutarea inspiraţiei şi a unui schimb provocator de idei – cu lideri de opinie şi vizionari din diferite domenii ale societăţii – BMW Group intră într-o cooperare cu unul dintre cei mai marcanţi actori de la Hollywood. Este vorba de Christoph Waltz, actorul preluând rolul de “Creator-Colaborator” pentru marca premium BMW. Pentru a marca începerea parteneriatului, Waltz a jucat un rol central în premiera mondială de design a BMW iX.

BMW iX & Cristoph Waltz

Cu ediţia #NEXTGen din acest an, BMW Group oferă nu doar o perspectivă asupra mobilităţii individuale viitoare, dar oferă şi o imagine unică despre modul în care sunt dezvoltate modelele şi tehnologiile cu care compania conduce şi modelează transformarea actuală a industriei auto. Pentru a obţine o înţelegere mai profundă a nevoilor şi tendinţelor de mâine, BMW Group cooperează cu pionieri din domenii precum tehnologia computerelor şi jocuri electronice, modă şi sport, ecologie, științe sociale, muzică și film.

Dialogul cu actorul Christoph Waltz a fost iniţiat de Oliver Zipse (Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG). El l-a invitat pe artist să intre în dialog critic cu diferiți designeri, dezvoltatori de tehnologie şi experţi în strategii. Accentul a fost pus pe designul noului model BMW iX şi condiţiile în care mobilitatea individuală va continua să se dezvolte în viitor.

“Discuţiile pe care le-am purtat cu Christoph Waltz în perioada premergătoare #NEXTGen 2020 despre tehnologiile viitoare, schimbările sociale şi semnificaţia viitoare a plăcerii de a conduce au fost foarte pline de inspiraţie. El ne-a oferit noi perspective cu deschiderea, pragmatismul şi un anumit grad de nerăbdare. Sunt încântat că am câştigat un Creator-Colaborator în Christoph Waltz, care ne va provoca ideile sale”, spune Oliver Zipse.

Când vine vorba de automobile, Christoph Waltz apreciază calitatea premium, precizia tehnologică şi atenţia la detalii. Christoph Waltz observă cele mai noi evoluţii în domeniul tehnologiei mobilităţii electrice, al conectării şi al condusului autonom la fel de aproape precum concurenţa internaţională. “Sunt încântat de fiecare nou impuls tehnologic care vine nu din Silicon Valley, ci din Europa şi aş vrea să văd mai mult de aici”, spune Christoph Waltz. Detalii aici: BMW ROMÂNIA

Mai multe informații aici: EXPLORE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here