BMW Group susține proiecte educaționale

BMW Group - Educațional

BMW Group – conform unei informaţii oferite de UNESCO, peste 260 de milioane de copii din lumea întreagă încă nu au acces la educaţie. Mulţi nu au urmat vreodată cursurile unei şcoli. În consecinţă, aceşti copii şi tineri nu au perspective în viitor sau şansa pentru o viaţă mai bună. Conştient de rolul său în societate, BMW Group şi-a impus obiectivul ca până în 2025 să susţină un milion de copii şi tineri prin proiecte educaţionale selectate.

BMW Group Educațional

“Educaţia este motorul care propulsează societatea noastră şi pregăteşte economia pentru viitor”, a declarat Ilka Horstmeier, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru Resurse Umane. Astfel, compania a dezvoltat de mai mulţi ani proiecte educaţionale de impact la nivel mondial prin care să ofere tinerilor o legătură în piaţa muncii şi perspective mai bune în viaţă. BMW Group a ajuns deja la aproximativ 400.000 de copii prin proiectele de la locaţiile sale din Germania şi de pe mapamond.

“Este important pentru noi ca angajamentul nostru să aibă un impact real. La locaţiile noastre internaţionale, ne concentrăm pe iniţiative unde putem valorifica competenţa noastră principală pentru a obţine cel mai mare impact pe termen lung şi de a profita de cunoştinţele angajaţilor noştri, precum şi de resursele financiare”, a explicat Horstmeier. Respectând motto-oul “gândeşte global, acţionează local”, compania foloseşte proximitatea locaţiilor sale faţă de comunităţi pentru a dezvolta soluţii durabile pentru promovarea şanselor egale cu partenerii locali.

BMW Group Educațional

Cu sprijinul angajaţilor săi, BMW Group participă la forumuri non-colare independente axate pe promovarea educaţiei în temele STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Ingineri şi Matematică) şi pe ajutarea copiilor şi a tinerilor să descopere ştiinţele şi să pornească într-o carieră promiţătoare. Un scurt video lansat de constructorul german pentru a coincide cu Ziua Internaţională a Educaţiei, în care apare Ilka Horstmeier (membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabilă cu resursele umane), poate fi găsit aici. Informaţii suplimentare despre angajamentul mărcii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here