BMW Group, impuls pentru mobilitatea urbană!

0
314
Mobilitate urbană: Dynamic Cargo & Clever Commute ((foto: BMW Group)

BMW Group contribuie în mod activ la crearea orașului viitorului, o activitate care depășește activitatea companiei. Cum în ultimii ani a existat o creștere a traficului urban, constructorul a prezentat publicului soluții inovatoare de micro-mobilitate.

Dynamic Cargo (foto: BMW Group)

Printre conceptele prezentate de compania germane, amintim de Motorrad X2City, Concept Personal Mover sau Vision E³ Way. Odată cu prezentarea Dynamic Cargo și Clever Commute, marca a demonstrat transferul cunoștiințelor din segmentul auto în cel al micro-mobilității. Astfel, conceptul de bicicletă electrică oferă o plăcere neașteptată, prcum și versatilitatea excepțională. Un mijloc de transport comod și adaptat nevoilor urbane.

Dynamic Cargo

Conceptul de bicicletă de marfă compactă, cu trei roți și agilitate ridicată, dispune de versatilitate pe tot parcursul anului. Platformă de încărcare utilizabilă în mod variabil, bicicleta are accesorii inovatoare pentru transport de sarcini și activități de agreement. Genul de vehicul care produce emisii zero și unul dintre cele mai rapide și eficiente mijloace de transport urban. Cu toate acestea, majoritatea bicicliștilor aleg transportul public în condiții de ploaie.

Dynamic Cargo (foto: BMW Group)

Un aspect care se aplică și când transportă sarcini prea mari pentru a fi manipulate cu portbagaj standard. Noul concept-cargo oferă o altrnativă la utilizarea mașinii pentru călătorii urbane. “Obiectivul nostru a fost să dezvoltăm un concept care să păstreze agilitatea și senzația de condus a unei biciclete. În același timp, am adăugat opțiuni de transport inovatoare și sigure”, menționează Jochen Karg (Director Concepte BMW Group).

Clever Commute

Cu design ergonomic, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, vehiculul este extrem de compact când este pliat. Opțiune de mobilitate mixtă, “modul de transport public” innovator facilitează încorporarea călătoriilor în tranposrtul public în deplasări lungi. Ideal pentru park & ride, dimensiunea minima de pliere îi permite pentru transport în portbagajul mașinii. Prin Clever Commute, constructorul prezintă acum un scuter electric pliabil.

Clever Commute în variantă pliabilă (foto: BMW Group)

Vehiculul poate fi rabatat, în timp ce roata din spate pivotează în diafragma rezultată dedesubt. Acest mecanism scurtează ampatamentul vehiculului, astfel că poate fi transportat fără dificultate și pe o scară rulantă. De asemenea, poate fi rulat pe ambele roţi în acest mod, precum un troler. Suplimentar, motorul integrat în roata faţă oferă un impuls electric care facilitează împingerea vehiculului BMW pe o rampă.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.