BMW M4 Competition Cabriolet cu M xDrive!

0
297
BMW M4 Competition (Cabriolet M xDrive)

BMW M4 Competition Cabriolet cu M xDrive este cel mai nou și exclusivist model al mărcii bavareze. Situat în clasa medie premium, modelul are un motor cu șase cilindri în linie și o putere de 510 CP. De asemenea, vehiculul dispune de sistemul de tracțiune integral M xDrive care asigură excelența dinamică.

M4 Competition Cabriolet M xDrive (detaliu general)

Design-ul M adaugă și un nou soft top panel bow, ceea ce conduce către un vehicul d eînaltă performanță. Accesul la soare, dar și imersiunea direct în acustica motorului permit modelului să ofere o experiență deosebită pasagerilor. Conform consructorului, producția M4 Competition Cabriolet M xDrive va începe în iulie 2021 la uzina BMW din Dingolfing. Inclusiv variantele noului M4 Coupé, M5, M8 şi noul Seria 4 Cabrio vor fi produse aici.

Acoperiș inovator și linii dinamice

Noul M4 Competition Cabriolet M xDrive oferă posesorului plăcerea exclusivă și caracteristici inspirate din motorsport. Soft top panel bow-ul se alătură formelor clare ale caroseriei pentru a oferi o estetică pură și emoțională. Acoperișul combină beneficiile unui hard top retractabil cu estetica clasică și elegantă a unui acoperiș din stofă. Totodată, acoperișul este mai ușor cu 40% decât hard top-ul retractabil al modelului predecesor.

M4 Competition Cabriolet MxDrive (detaliu cabină)

Mecanismul de acționare electrică permite deschiderea sau închiderea acestuia în timpul deplasării, cu o simplă apăsare de buton. Când acoperișul este strâns, portbagajul oferă un spațiu de 300 litri, ceea ce înseamnă o creștere de 80 litri. Liniile dinamice ale caroseriei oferă un ton distinctiv de eleganță sportivă, cu acoperișul deschis sau închis. La exterior, toate liniile din partea frontal converg spre grila BMW vertical, impunătoare.

Putere și design interior

Motor cu şase cilindri dispuşi în linie se remarcă prin livrarea puterii în eşaloanele superioare ale gamei de turaţii. Propulsorul generează un cuplu de 650 Nm între 2.750 și 5.500 rpm, puterea fiind de 510 CP. Mașina utilizează o transmisie M Septronic cu opt trepte, accelerația între 0 – 100 km/oră fiind obținută în 3,7 secunde.  Alegerea pachetului M Driver opţional măreşte viteza maximă limitată electronic de la 250 km/oră la 280 km/oră.

M4 Competition Cabriolet M xDrive (detaliu interior)

Interiorul M4 Competition Cabriolet cu M xDrive îmbină o ambianţă premium contemporană cu înclinaţia obişnuită BMW M pentru motorsport. Volanul M din piele, cu clapete de schimbare a vitezelor, menţin conducătorul concentrat pe experienţa intensă de condus. Scaunele M Sport încălzite şi reglabile electric şi finisajele extinse cu piele Merino sunt standard. Un punct de atracţie convingător al listei de opţiuni BMW îl reprezintă noile scaune-scoică M Carbon încălzite. (copyright foto: BMW)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here