BMW şi Kith încep sezonul doi al colaborării!

0
122
Ediție BMW x Kith

În anul celei de-a 50-a aniversări BMW M, un automobil istoric face o punte între trecut și prezentul electrificat. În calitate de pasionat al mărcii bavareze, Ronnie Flag a transformat un model 1602 (1972) într-un automobile electric contemporan!

Model 1602 Elektro 1972 (foto BMW)

Vehiculul reprezintă un omagiu adus Jocurilor Olimpice (1972), atunci când două modele 1602 au fost transformate în mașini electrice. Acestea au fost folosite la diferite competiții ca mașini de însoțire și filmare de către comitetul de organizare. A fost începutul unei evoluții de pionierat, rezultatele fiind observate astăzi în gama productătorului. Unicul BMW 1602 Elektro (1972) va fi predat designerului de către BMW Group.

Exteriorul

Succesul primei colaborări cu Kith a dus la realizarea acestei a doua ediții, mobilitatea electrică fiind în prim-plan. Fiind primul model M electric, i4 M50 poate fi numit “Modelatorul mărcii”. Are ADN-ul M atât de apreciat şi, în calitate de automobil electric, arată direcţia responsabilă în care merge marca. Modelul 1602 din 1972 spune povestea primului automobileBMW electrificat, care a apărut pe piaţă acum cincizeci de ani.

Model i4 M50 (foto BMW)

Ronnie Fieg oferă ambelor modele o nouă estetică prin designul său, ambele mașini beneficiind de nuanța Kith Vitality Green. Nuanța de verde bogat, închis, este disponibilă doar pentru această colaborare exclusivistă. De asemenea, logo-ul mărcii bavareze a fost schimbat, fiind adăugat un inel suplimenatr în culoarea Kith Vitality Green. Inelul enumeră parteneriatul, modelul şi anul, precum şi faptul că este o maşină electrică.

Interiorul

Interiorul i4 M50 by Kith este și el armonios coordonat în nuanță Caramel. Suportul pentru genunchi, coloana de direcţie, scaunul şi panourile laterale, sunt tapiţate toate cu piele merino. În privința tehnologiei de propulsie electrică, aceasta oferă o putere de 400 kW/544 CP în modul Sport Boost. Sprintul comunicat de marcă este 3,9 secunde între 0-100 km/oră. Ediția este însoțită de 51 piese vestimentare, disponibile offline și online.

Detalii aici – GREEN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.