BMW se implică în sporturile de iarnă

0
394
BMW iX (Kontiolahti, Finlanda)

BMW Group deschide o nouă eră a mobilităţii. Noul model full electric al constructorului german interpretează în mod inovator tema mobilităţii electrice, folosind tehnologii complet noi. iX, aflat în prezent în etapa finală de dezvoltare, urmează fie lansat pe piaţă la sfârşitul anului 2021. Până atunci fanii sporturilor de iarnă vor descoperi noul avanpost tehnologic pe parcursul următoarele luni, când – sub motto-ul “Born Electric” – BMW iX ocupă scena principală în implicarea vastă a mărcii în sezonul 2020/2021 al sporturilor de iarnă.

BMW iX (Born Electric – Kontiolahti, Finlanda)

De mai mulţi ani, în calitate de partener, BMW Group a susţinut Cupa Mondială IBU de biatlon, Cupa Mondială IBSG de bob & skeleton şi Cupa Mondială FIL de sanie. Ca parte a acestui angajament, constructorul va aduce acum deviza “Born Electric” în arenele de biatlon. Modelul iX este primul model care se bazează pe un nou set de instrumente tehnologice şi a fost conceput din start doar pentru mobilitate electrică. În mod inovator unifică domeniile dezvoltării durabile şi protecţiei climatice cu soluţii moderne de design, ergonomie şi plăcerea de a conduce. Noul model deschide o serie de tehnologii inovatoare care în viitorul apropiat vor fi încorporate şi în alte modele (puterea maximă a iX va depăşi 500 CP – cu emisii zero şi consum de energie redus).

BMW iX (Born Electric – Biatlon)

Ca parte a implicării în sporturile de iarnă, BMW iX face un turneu major prin Europa pe parcursul sezonului 2020/2021. Cupa Mondiale IBU BMW de biatlon va ajunge la Kontiolahti, Hochfilzen, Oberhof şi Antholz, punctul culminant al sezonului fiind Campionatul Mondial de la Pokljuka (Slovenia) din luna februarie, urmat de finala sezonului la Nove Mesto şi Oslo. Locaţiile pentru Cupa Mondială IBSF BMW de bob & skeleton şi Cupa Mondială FIL de sanie includ Sigulda, Innsbruck, Winterberg, St. Moritz şi Königssee. Eisarena Königssee va găzdui şi Campionatele Mondiale FIL de sanie la sfârşitul lunii ianuarie. Campionatele Mondiale IBSF de bob şi skeleton vor avea loc la Altenberg, în Munţii Erz, în luna februarie. Detalii aici: BMW

Mai multe informații aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.