BMW şi Kith, ediţie M4 Competition Coupé

0
67
BMW M4 Competition Coupé (lifestyle)

BMW introduce o ediţie specială a noului M4 Competition Coupé, la doar câteva săptămâni de la premiera sa mondială. Creat în colaborare cu Kith – o marcă lifestyle din New York – M4 Competition x KITH este limitat la doar 150 de unităţi şi dispune de detalii unice de design exterior şi interior. BMW M GmbH a preluat efervescenţa de pe scena fashion în ascensiune şi a replicat parteneriatul cu artistul contemporan FUTURA 2000 cu un nou proiect plin de emoţie. Pentru Ronnie Fieg – fondatorul Kith și un cunoscut pasionat al modelelor BMW – colaborarea aduce o încheiere a unei călătorii plină de emoţie.

BMW M4 Competition Coupé (procesul de design)

Conform producătorului german, M4 Competition x KITH poate fi precomandat începând cu 23 octombrie, alături de automobil fiind disponibilă și o colecţie compusă din 96 de piese de îmbrăcăminte şi accesorii – create exclusive – în rețaua sa de magazinele şi online. “Urmărirea cu atenţie a celor mai noi evoluţii din streetstyle face parte din evoluţia mărcii BMW”, explică Jens Thiemer (Vicepreşedinte Executiv BMW). “Cu ideile lui şi marca Kith, Ronnie Fieg este una din liderii de opinie din lumea modei, lifestyle şi a luxului. Colaborarea noastră cu Ronnie şi brandul său influent vor fi o forţă pozitivă pentru BMW pe măsură ce explorăm noi grupuri de clienţi.”

BMW M4 Competition Coupé (interior cabină)

“Nu este prima dată când BMW M GmbH a lansat o ediţie limitată a unuia dintre automobilele noastre ca parte a unei colaborări exclusive”, adaugă Markus Flasch (Directorul Executiv al BMW M GmbH). “Legătura cu Ronnie Fieg şi Kith este o mare oportunitate pentru BMW M GmbH pentru a acoperi decalajul dintre M3 original şi noul M4 Competition Coupé din a şasea generaţie a acestei game de modele emblematice. De asemenea, ne permite să ne adresăm şi unui nou public-ţintă interesant. Scena streetwear se transformă de la un fenomen cultural la o atitudine de viaţă globală şi aduce un brand nou şi foarte distinct de exclusivitate în multe domenii diferite.”

Combinarea logo-urilor este o marcă înregistrată a multor parteneriate pe care Kith le-a avut cu alte companii renumite la nivel global. Este pentru prima dată când BMW şi-a modificat logo-ul pentru un partener. Logo-ul fusion creat pentru cele 150 de unităţi ale M4 Competition x KITH adaugă un inel suplimentar în jurul emblemei BMW în culorile albastru deschis, albastru închis şi roşu ale BMW M. În plus, există detalii în inscripţii luminoase care se concentrează pe Kith şi colaborare. Modelele sunt disponibile exclusiv cu finisajele mate Frozen Black, Frozen Dark Silver şi Frozen Brilliant White ca omagiu pentru cele mai populare trei culori ale M3 E30 din acele vremuri.

BMW M4 Competition Coupé (consolă centrală)

Unul dintre principalele puncte de atracţie ale modelelor ediţie specială este designul Kith al acoperişului din fibră de carbon. Pentru această dotare opţională, inscripţia Kith de culoare gri cu dungile M este ţesută în suprafaţa acoperişului. Frânele M Compound cu etriere roşii ce poartă logo-ul M sunt disponibile standard. În interiorul M4 Competition x KITH, scaunele-scoică M Carbon tricolore dispun de culorile albastru deschis şi roşu ale BMW M care adaugă detalii atractive tapiţeriei integrale cu piele Merino neagră. Ca şi la M3 E30 al lui Ronnie Fieg, inscripţia Kith este gofrată în pielea neagră a tetierelor faţă şi spate şi consola centrală ale M4 Competition x KITH.

BMW M4 Competition Coupé (detalii spate)

Noul motor cu şase cilindri dispuşi în linie utilizează cea mai nouă versiune a tehnologiei M TwinPower Turbo pentru a produce 510 CP, în timp ce cuplul maxim este de 650 Nm. Transmisia M Steptronic cu Drivelogic, cu opt trepte, este disponibilă standard, sprintul de 0 – 100 km/oră fiind realizat în doar 3,9 secunde. Pe lângă tracţiunea spate clasică, M4 Competition x KITH poate fi comandat opţional şi cu tracţiune integrală M xDrive, în timp ce pachetul M Carbon pentru exterior, farurile Laserlight şi luminile Individual Shadowline sunt standard. Livrările ediţiei limitate M4 Competition x KITH vor începe în vara anului 2021. Detalii aici: BMW ROMÂNIA

Mai multe informații aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here