Home WHEELS BMW Seria 4 Cabriolet, imagine sportivă

BMW Seria 4 Cabriolet, imagine sportivă

0
BMW Seria 4 Cabriolet

BMW Seria 4 Cabriolet se prezintă cu o imagine sportivă – o caracteristică definitorie a noii game –  aceasta putând fi experimentată acum şi într-un automobil decapotabil. Prin designul său independent, construcţia complet nouă a soft topului, portofoliul divers de motoare, tehnologia evoluată a şasiului, elementele de rigidizare specifice modelului pentru structura caroseriei şi dotările cu echipamente inovatoare, noul Seria 4 Cabriolet aduce plăcerea condusului caracteristică mărcii într-o formă exclusivă.

BMW Seria 4 Cabriolet (detaliu general)

În plus, conceptul distinctiv de automobil şi dinamica superioară îl diferenţiază mai clar ca niciodată de noul Seria 3 Sedan, modelul care a oferit baza tehnologică pentru Seria 4. Prin combinaţia sa de plăcere a condusului sportiv şi decapotat, Seria 4 Cabriolet continuă o lungă tradiţie în această clasă de modele (începută acum 35 de ani odată cu lansarea primului Seria 3 Cabriolet). Profilul dinamic al celei de-a şasea generaţii a modelului este simbolizată de o nouă apariţie în gamă: M440i xDrive Cabriolet. Pe lângă motorul pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 374 CP, vor mai fi disponibile două motorizări pe benzină, cu patru cilindri, şi una diesel, cu patru cilindri, la lansarea din martie 2021.

BMW Seria 4 Cabriolet (lifestyle)

Datorită proporţiilor sale extinse dinamic, Seria 4 Cabriolet anunţă în mod clar abilităţile sale sportive de top şi eleganţa unui automobil decapotabil construit pentru o plăcerea exclusivă a condusului. În acelaşi timp, noul limbaj de design al mărcii respectă silueta joasă a liniei mediane, consacrată ca o particularitate a decapotabilelor BMW de clasă medie premium. Prezenţa puternică şi elegantă a noului venit provine şi din dimensiunile exterioare mai mari. Cu 4.768 de milimetri, este mai lung cu 128 mm faţă de predecesorul său, în timp ce lăţimea a crescut cu 27 mm, la 1.852 mm, iar ampatamentul cu 41 mm, la 2.851 mm. Înălţimea automobilului este de 1.384 mm cu acoperişul închis.

BMW Seria 4 Cabriolet

Profilul extins dinamic contribuie la oferirea unei imagini coborâte spre drum pentru Seria 4 Cabriolet, în timp ce suprafeţele puternic conturate sporesc caracterul sportiv al automobilului. Când este închis, soft topul se arcuieşte cu graţie peste habitaclu. Suprafeţele sculptate tridimensional ale pasajelor roţilor spate se combină pentru a forma umeri puternici care oferă noului Seria 4 Cabriolet o apariţie musculoasă şi lată, în special când acoperişul este coborât. Această impresie este consolidată de stopurile subţiri ce se extinde mult în flancuri. Luminile sunt întunecate în mod elegant, iar barele spatele sunt iluminate uniform pentru a reproduce forma L familiară de la alte modele BMW.

BMW Seria 4 Cabriolet (detalii bord)

Soft topul inovator, „panel bow”, reuneşte punctele forte ale unui hard top retractabil cu atracţia puristă a unui acoperiş din stofă, combinând astfel cei mai bun din ambele experienţe. Cuprinde elemente mari cu o lunetă de sticlă potrivită coloristic, mai multe straturi de izolaţie şi un capac de stofă disponibil standard în negru şi opţional în argintiu antracit. Confortul acustic şi cel termic ale soft topului panel bow sunt mult superioare unui soft top convenţional. În acelaşi timp, este mai uşor cu 40% decât hard topul retractabil al actualului model. Acoperişul este acţionat de un motor electric care permite deschiderea sau închiderea în doar 18 secunde, inclusiv în mişcare la viteze de până la 50 km/h.

BMW Seria 4 Cabriolet (interior)

Combinaţia de sportivitate şi eleganţă care caracterizează noul BMW Seria 4 Cabriolet estre transferată şi în designul interior. Designul cockpitului orientat către conducător este îmbunătăţit suplimentar de grupul mare de ecrane ce este format de panoul de instrumente şi displayul central. Optimizat ergonomic, aranjamentul butoanelor dezvăluie şi caracterul unui automobil construit pentru bucuria plăcerii intense a condusului – aşa cum fac dotările standard precum scaunele sport din faţă, cu extindere şi retragere automată a bazei centurilor de siguranţă, tapiţeria cu piele Vernasca, încălzirea scaunelor şi volanul sport îmbrăcat în piele, dar şi designul clar al scaunelor individuale din spate.

BMW Seria 4 cabriolet (detalii spate)

Pasagerii Seria 4 Cabriolet vor beneficia de varietatea de posibilităţi aduse de introducerea sistemului de operare BMW 7. Conţinutul afişat poate fi configurat individual, în timp ce ecranul tactil al displayului central, controlerul iDrive consacrat, butoanele multifuncţionale de pe volan şi controlul vocal oferă interacţiune multimodală intuitivă, în funcţie de situaţie. BMW Live Cockpit Plus, disponibil standard, cuprinde sistemul de operare iDrive cu display central de 8,8 inch şi un controler tactil, un panou de instrumente black panel centrat în jurul monitorului color de 5,1 inch, precum şi un sistem de navigaţie şi multimedia, două porturi USB pentru transfer de date şi o interfaţă WiFi.

Detalii aici: BMW ROMÂNIA

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version