Berluti x Bang & Olufsen, revoluție în stil!

0
242
Boxă wireless Beosound A1

Berluti și-a unit forțele cu Bang & Olufsen pentru a crea o serie de modele revoluționare. Expertiza sunetului și know-how-ul pielii de calitate se regăsesc în această ediție limitată. O colecție spectaculoasă, care evidențiează și unifică semnătura celor două etichete de lux.

Beosound Balance

Colaborarea dintre Berluti și Bang & Olufsen celebrează moștenirea și savoir-faire-ului celor două case. Pentru Berluti, parteneriatul este unul evient, având în vedere viziunea avangardistă și inovațiile tehnologice ale mărcii daneze. O completare putem spune, dacă ținem cont de măiestria artizanilor și colecțiile lifestyle mărcii franceze. Astfel, emblematica piele Venezia – patinată manual – îmbunătățește renumita tehnologie a sunetului Bang & Olufsen.

Eleganța unei colecții unice

Șase piese sunt disponibile, iubitorii tehnologiei având ocazia să se delecteze cu Beosound A1 2nd Gen Berluti Edition. Excelența în design și sunet este completată de rezerva de 18 ore a bateriei și design-ului minimalist Grey Mist. Un finisaj polișat care are ca sursă de inspirație accesoriile și ținutele etichetei de modă franceze. Astfel, cordonul din piele de vițel – în tonuri strălucitoare de maro închis – este perfect pentru portabilitate.

Beosound A1

Cei care preferă o experiență muzicală intimă vor alege căștile wireless Beoplay H95 Berluti Edition, cu 36 ore de redare. Cu o calitate a sunetului excepțională, bentița – realizată de atelierul mărcii franceze din Italia – este produsă din piele Venezia. Protecția căștilor este asigurată de de o pungă din pânză Signature și are o etichetă din piele Venezia. Totodată, cele două mărci redefinesc design-ul audio de interior cu noua boxă Beosound Balance Berluti Edition.

Colecție bazată pe tehnologie

Șapte drivere sunt incluse în boxă, tehnologia de redare a fasciculului oferind o alegere între sunet și direcționare acustică. Experiența muzicală captivantă este completată de pielea Venezia a bazei, precum și de țesătura maro a difuzorului. Colecția este completată de două piese excepționale, ralizate la comandă: televizorul Beovision Harmony și boxa Beolab 99. Difuzorul inteligent (8200 watt) reprezintă cea mai puternică experiență sonoră creată vreodată de Bang & Olufsen.

Boxă Beosound A1

Baza din aluminiu, acoperită cu piele Venezia și patina TDM Intenso, oferă o combinație perfectă de artă și tehnologie. Când nu este utilizat, televizorul se pliează într-o formă sculpturală, panourile sale din lemn acoperind parțial ecranul. Când este pornit, panourile ventilează și ridică ecranul la o înălțime de vizualizare optimă. Pielea Venezia a mărcii Berluti, exceptional de fină, perforate și patinată, vin să acoepere elegant panourile boxelor. (copyright foto: Bang & Olufsen)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here