Bentley, viziune asupra viitorului

0
336

Bentley Motors își sărbătorește cei 100 de ani de existență dezvăluind viziunea sa asupra viitorului mobilității luxoase, la Casa Bentley, din Crewe. Bentley EXP 100 GT este o materializare a viitorului pentru Bentley și a viitorului modelelor Grand Touring. Dincolo de simpla mobilitate, conceptul Bentley EXP 100 GT va îmbunătăți experiența Grand Touring a proprietarului, indiferent dacă acesta se află la volan, sau dacă este condus în mod autonom.

EXP 100 GT

Bentley EXP 100 GT are ADN-ul pur Bentley și este inspirat de puterea companiei de a înțelege în profunzime dorințele și perspectivele de viitor ale clienților săi. Cu un design impresionant, acesta încorporează inteligența artificială (AI) ca un mijloc de a redefini automobilul drept spațiu pentru a crea, experimenta și trăi experiențe și emoții extraordinare. Proiectat din interior spre exterior și profitând de o platformă full-electrică, Bentley EXP 100 GT recreează viitorul modelelor Grand Touring pentru lumea din 2035. Aceasta este o lume a experiențelor de lux împărtășite, în care pasagerii și șoferii se bucură de același statut, în călătoriile lor extraordinare.

Prezența automobilului și proporțiile exterioare impresionante amintesc de numeroasele modele istorice Grand Touring de la Bentley, aceste repere ale luxului fiind menținute și perpetuate. Rezultatul este o viziune futuristă, care corespunde statutului Bentley de cel mai căutat brand de lux din lume. Cabina sculptată cu meticulozitate este tactilă, ajutând la crearea unui mediu armonios conceput în jurul stării de bine a pasagerilor săi. Acest lucru este integrat perfect cu inteligența artificială,

Bentley Personal Assistant, care îi ajută pe ocupanții mașinii să-și îmbunătățească și să-și purifice experiențele de Grand Tour. Inovația durabilă este, de asemenea, în centrul experienței EXP 100 GT. Mașina este proiectată pentru a încuraja o conștientizare mai profundă a lumii din jurul nostru, cu o colecție atent aleasă de materiale, printre care se numără și vechiul Copper Infused Riverwood, de peste 5.000 de ani; vopseaua pentru exterior Compass realizată din coji de orez reciclate; textile din piele ecologică, provenită 100% din vinificație; covoare din lână de la fermele britanice și suprafețe interioare brodate cu bumbac, care vor crea un viitor al luxului durabil, adăugându-se realității automobilului Grand Touring din viitor.

EXP 100 GT

Adrian Hallmark, purtător de cuvânt și CEO Bentley, a declarat: “Astăzi, la Centenar, demonstrăm viziunea noastră asupra viitorului brandului nostru, cu EXP 100 GT – un Grand Tourer modern și conceput special pentru a demonstra că viitorul mobilității luxoase este la fel de inspirat și aspirațional cum al fost tot timpul la noi, în ultimii 100 de ani. Bentley a îmbunătățit și va continua să îmbogățească fiecare călătorie și viața fiecărei persoane care călătorește, sau are onoarea de a lua parte la crearea produselor noastre extraordinare.”

Stefan Sielaff, Head of Design, a declarat: ”Bentley EXP 100 GT reprezintă tipul de automobil pe care vrem să-l producem în viitor. La fel ca acele modele Bentley emblematice din trecut, această mașină se conectează cu emoțiile pasagerilor și îi ajută să experimenteze și să păstreze amintirile călătoriilor cu adevărat extraordinare pe care le trăiesc”.  Un amestec inspirat de performanță, tehnologie și măiestrie, EXP 100 GT este o experiență frumoasă, imersivă și inteligentă emoțional. mai multe detalii sunt disponibile aici (EXP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.