Bentley, prima recoltă de miere

0
484

Albinele sunt o verigă important în lanțul trofic al naturii, polenizarea realizată de această insectă având darul de a perpetua o multitudine de plante. Un ecosistem înțeles de producătorul de automobile Bentley, compania britanică luând decizia de a investi într-un centru reproductiv ce găzduiește circa 120.000 de albine. Început în luna mai, proiectul se dovedește a fi la fel de productiv ca și colegii lor umani – prima recoltă oferind o cantitate impresionantă de miere: peste 100 de borcane, recoltată din doar doi stupi.

Fagurele de miere a fost colectat de apicultorii Bentley, mierea obținută fiind drenată cu atenție și filtrată înainte de a fi turnată în recipientele individuale. De altfel, ambalajul reflectă atenția deosebită pe care Bentley o are asupra detaliilor, eticheta fiind realizată de designerul de interior Louise McCallum. Un produs special, ceea ce înseamnă că acest produs poate constitui unul dintre prețioasele cadouri oferite vizitatorilor VIP care trec pragul sediului din Crewe.

Conform dlui. Peter Bosch (Membru al consiliului de administrație Bentley), “Am instalat primele albine la începutul acestui an, o modalitate de a utiliza sediul din Crewe ca o contribuție la biodiversitatea locală. Apicultorii noștri au observat cum albinele au colectat o gamă largă de polen de la florile sălbatice, ceea ce înseamnă că locația noastră din mediul rural funcționează, prima recoltă fiind una deosebit de productivă”.

“Albinele ne-au ajutat să dezvoltăm un program destinat dezvoltării operațiunile de interconectare cu natura, ceea ce reflectă ambițiile noastre de a deveni cel mai durabil producător de automobile de lux. Ne-a bucurat faptul că etapa inițială a acestui proiect a fost un succes, în viitor dorința noastră este de a crește numărul stupilor și, implicit, a cantității de miere Bentley. Știm că fiecare pas, oricât de mic ar fi, ajută la susținerea biodiversității locale, în viitor fiind deschiși la implementarea unor idei care să ne asigure un rol central în menținerea și dezvoltarea florei locale”. mai multe detalii despre producător AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.