BENTLEY PREZINTĂ NOUL FLYING SPUR

0
65
Bentley Motors - Flying Spur

Bentley Motors anunță detalii despre cea mai avansată berlină Grand Touring de lux din lume – noul Flying Spur. Indiferent dacă îl conduceți sau călătoriți cu el, cu noul Flying Spur veți experimenta o combinație unică între performanțele unei limuzine de lux și sportivitatea unei berline, îmbinând prezența impunătoare cu interiorul de cea mai bună calitate și design din lume, dar și cu tehnologiile de ultimă oră, orientate spre utilizator.

Flying Spur

“La fel ca în cazul lansării modelului Continental GT, noul Flying Spur este o dezvoltare fundamentală, care împinge limitele tehnologiei și ale măiestriei, pentru a oferi niveluri de performanță și rafinament care redefinesc segmentul”, a declarat Adrian Hallmark (Președinte și Director Executiv al Bentley Motors). Proiectat, dezvoltat și manufacturat la Home of Bentley din Crewe, Anglia, noul model Flying Spur este rezultatul utilizării unice de către Bentley a celor mai moderne tehnologii, integrând perfect cele mai recente tehnici de manufactură britanice cu caracteristici inovatoare. Cea mai nouă generație de Flying Spur ridică standardele rafinamentului și atenției la detalii pentru a crea cea mai bună berlină sport de super-lux construită vreodată. Noul Flying Spur reflectă limbajul modern al designului sculptural al Bentley, prin proporții elegante și musculoase, ultima generație de faruri cu LED-uri cu efect de cristal – puse acum și mai bine în valoare de inelele cromate – și noile stopuri cu modelul “B”. Noile modele de roți de 22 inci comunică și ele personalitatea unică a Flying Spur. Proiectat pentru secolul următor, o miniatură “Flying B” împodobește, pentru prima dată în istoria modernă a mărcii, capota noului Flying Spur, ridicându-se de sub o emblemă Bentley, pentru a pune în valoare caracterul prețios al modelului.

Flying Spur

Un tur de forță tehnologic, noul Flying Spur este cea mai avansată berlină de lux Grand Touring disponibilă astăzi, oferind o serie de tehnologii de ultimă oră, mulțumită șasiului complet nou și avansat, din aluminiu și compozit și arhitecturii electronice de 48V. Modelul dispune de sistemul electronic de direcție integrală, pentru prima dată pe un Bentley, combinat cu sistemul Active All-Wheel Drive și Bentley Dynamic Ride, oferind o manevrabilitate fenomenală și un confort excepțional. Noua suspensie cu amortizoare cu aer cu trei camere permite o gamă mult mai largă de reglare a suspensiei între confortul stil limuzină și nivelurile sportive de control al șasiului – o experiență de conducere cu o anvergură și o capacitate extraordinare, disponibile pentru prima dată în acest segment. O serie de noi sisteme de asistență pentru șofer sunt echipate ca standard pe noul Flying Spur, inclusiv Asistența în trafic (Traffic Assist), Asistența în oraș (City Assist) și Avertizare unghi mort (Blind Spot Warning). Noile tehnologii Bentley folosite la construcția modelului au permis realizarea unei caroserii multi-material la cele mai moderne standarde. Inima noului model Flying Spur este o versiune îmbunătățită a renumitului motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, susținut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte, pentru schimbări și mai rapide ale treptelor de viteză. Acest nou motor TSI livrează 635 CP (626 CP) și 900 Nm (664 lb.ft.), 0-60 km / h în 3,7 secunde (0-100 km / h timp de 3,8 secunde) și o viteză maximă de 333 km / h).

Flying Spur

Un ampatament mai lung cu 130 mm face ca noul Flying Spur să dispună de un habitaclu spațios și luxos, care oferă confort și rafinament fără egal. Pe lângă o listă extinsă de opțiuni pentru lemn furniruit simplu sau dublu, sedanul oferă atât scaune din piele într-o nouă formă specifică Bentley, cât și broderiile Mulliner, în formă de diamant de pe scaune sau matlasarea tridimensională, tot în diamant, de pe portiere. Această tehnologie modernă este combinată cu o serie de tehnologii de vârf alese pentru a spori confortul șoferului și pasagerilor. Afișajul digital al panoului de bord HD, consola centrală rotativă unică, cu ecran tactil digital de 12,3 inci, cadrane analogice frumoase sau placa de furnir care îmbie la detoxifiere digitală, alături de ecranul tactil dedicat pasagerilor din spate, toate se reunesc pentru a face din habitaclul Flying Spur cel mai modern, inovator și luxoase spațiu în care poți călători. Personalizat special pentru clienții de top din ziua de astăzi, interiorul poate fi îmbunătățit și cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a acoperișului. Noul Flying Spur este disponibil la comanda din această toamnă, iar livrările către clienți vor începe la începutul anului 2020. Reamintim, Bentley Bucureşti este situat pe Bulevardul Pipera. nr 1/x, detalii despre modelele mărcii britanice fiind disponibile aici (BENTLEY).

Flying Spur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here