Bentley Golf revine cu crosele Tech Collection

Bentley - Crose Golf

Bentley Golf începe primăvara cu noua linie Tech Collection, o serie de crose performante ce au avut ca sursă de inspirație uimitorul design al automobilelor Bentley Continental GT. Combinând tehnologii inovatoare cu măiestria artizanală, jucătorii de golf au ocazia să experimenteze încă de pe acum viitorul sportului lor preferat. În proiectarea Tech Collection s-a ținut cont de capabilități balistice de neegalat, construcția croselor bazîndu-se pe tehnologia multi-material – pentru maximizarea performanțelor – gândită atât pentru uzul profesioniștilor, cât și pentru începători.

Bentley Golf Collection

Fiecare set cuprinde o combinație atent selectată de materiale de înaltă performanță. Crosele dispun de fețe din titan și fibră de carbon – oferind posesorului putere și versatilitate – ambele opțiuni oferind caneluri din CNC, cu talpă rotunjită pentru a putea face față celor mai dificile terenuri. Bastonul crosei este produs din oțel de înaltă densitate, aluminiu super-soft și detalii din fibră de carbon, oferind un suport potrivit sportivului, ajutându-i totodată și pe jucătorii mai puțin experimentați. Căutarea echilibrului între designul tradițional și cel contemporan nu este o sarcină ușoară, chiar dacă Tech Collection le oferă pe ambele cu ușurință. Totodată, motivele noului Continental GT sunt prezente pe suprafața croselor sub forma semnăturii distinctive Bentley.

Crosă Bentley Tech Collection

Linia emblematică a designului Bentley se reflectă în coroana și elementele din lemn ale croselor de golf. Șuruburile distinctive “B” – emblematice pentru modelele actuale Bentley – sunt plasate cu precizia mărcii, în timp ce patrimoniul constructorului britanic este nelipsit din capetele de lemn ale croselor, ele constituind replici ale butucului prezent la roțile celebrului câștigător de la Le Mans, modelul EXP Speed 8. Aspectul croselor este unul deosebit de modern, linia omagiind renumita moștenire a mărcii. Conform domnului Chris Cooke (Designerul mărcii Bentley): “Designul Tech Collection se inspiră din trecutul, prezentul și viitorul mărcii. Aceste elemeente se reunesc pentru a crea o gamă care să reflecte filozofia de design și măiestria excepțională Bentley”.

Bentley Tech Collection

Toate crosele de golf Bentley sunt realizate la cel mai înalt standard pentru jucătorii pasionați de măiestria artizanală și tehnologiile inovative. Crosele sunt produse unice, de înaltă calitate, purtând valorile Bentley – pentru ca împătimiții acestui sport să se poată bucura pe terenul de joc. De amintit, Bentley Golf este o linie lansată pentru prima dată în 2016, odată cu Clasic Gollection – o linie care utiliza în construcția lor tehnici clasice japoneze. De asemenea, Golf Centenary Collection a fost lansată în 2019 pentru a sărbători cei o sută de ani de existență a mărcii Bentley, colecția fiind limitată la doar o sută de seturi. Tech Collection este destinată anului 2020, aceasta fiind proiectată ca un set de golf luxos și performant. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here