Bentley, ediție “Centenary Golf”

0
429

Ediția limitată “Bentley Golf Centenary Set” unește lumea luxului și a artizanatului cu sportul și performanța. Limitată la doar o sută de seturi, colecția “Centenary Golf” sărbătorește cei o sută de ani ai constructorului britanic de automobile Bentley – combinând tehnologia cu artizanatul atemporal și designul de neegalat.

Centenary Tour Bag

Inspirându-se de la noul Continental GT, crosele de golf se prezintă cu un design ce aduce aminte de linia de styling exterioară a modelului Bentley. „Touches of Centenary Golf” sunt realizate cu gust, reflectând detaliile din aur care apar la fiecare autoturism Bentley construit în acest an special. Aceste detalii din aur au fost realizate cu meticulozitate pe fiecare crosă, cu elemente deosebit de atrăgătoare, oferind posesorului o notă elegantă atât pe terenul de golf, cât și în afara lui. Crosele de înaltă performanță sunt produse din fibră de carbon, titan și aluminiu, în timp ce sacul dispune de un capac din fibră de carbon cu inserții din aur (centenare). Ca un omagiu adus celor 100 de ani de existență neîntreruptă, replici ale capacelor roților unui automobil EXP Speed 8 – faimoasa mașină câștigătoare de la Le Mans – decorează atât capetele din lemn, cât și capacele mânerului croșei. Tehnologia multi-materială a fost utilizată în dezvoltarea setului „Bentley Golf Centenary”, crosele devenind unele dintre cele mai solide și versatile produse vreodată. Fața este produsă din titan, împreună cu spatele din fibră de carbon, ceea ce permite poziționarea greutății exact acolo unde este nevoie, asigurând o putere și distanță de neegalat.

Colecția cuprinde două crose (de 132 și 147 cm), ambele având fețele complet fasonate cu caneluri întregi și cavități posterioare. Concepute cu un design clasic în formă de lacrimă, fiecare crosă beneficiează de o formă rotundă versatilă, ceea ce face ca acestea să fie utilizate pe cele mai dificile terenuri. Crosele se prezintă cu un design ce aduce aminte de linia modelului Continental GT, șuruburile fiind finisate cu sigla mărcii Bentley (B). Capătul crosei este realizat cu un înveliș din titan și o fațetă care a fost criogenată pentru o performanță îmbunătățită. În fine, trebuie să menționăm și geanta necesară transportului croselor, aceasta fiind lucrată manual – cu finisaj în negru polișat – „Centenary Tour Bag” fiind concepută pentru un echilibru perfect între lux și utilitate. Beneficiară a unui capac din fibră de carbon, „Bentley Centenary Gold” a fost realizată cu design foarte meticulos, ceea ce îi conferă genții o viziune cu adevărat unică, exclusivă. Buzunarele interioare reproduc fațetele distinctive ale unui diamant, precum regăsim în cabina unui autoturism Bentley. Fiecare geantă este înseriată – de la 001/100, alături de logo-ul Centenar – și este cusută manual, ca o recunoaștere a celor o sută de ani de excelență automobilistică. Pentru cei interesați, seturile „Centenary” sunt disponibile la comandă, prețul anunțat de constructorul britanic este de 12000 Lire Sterline. Mai multe detalii despre modelele mărcii sunt disponibile aici (CENTENARY).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.