Bentley București a prezentat Flying Spur

0
55
Bentley Flying Spur

La invitația reprezentanților Bentley București, am participat astăzi la prezentarea celui mai nou model al constructorului britanic: Flying Spur – o generație care îmbină calitățile unei berline sportive cu rafinamentul unei limuzine moderne. Autoturismul prezent în showroom dispune de o nuanță de culoare exterioară Hallmark – cea mai nouă dintre cele 16 tonuri de argintiu și gri disponibile pe un Bentley – interiorul cabinei fiind căptușit integral cu piele fină, de culoare Cricket Ball, selectată manual de artizanii mărcii și asortată cu elementele din furnir Madrona (în nuanță Grand Black).

Bentley Flying Spur – Vedere laterală

Fiindcă vorbim de interiorul mașinii, trebuie menționată consola centrală – extrem de elegantă – aceasta găzduind un ecran tactil de 12,3 inch, orificii de ventilație noi, un spațiu de depozitare generos, un suport de încarcare prin inducție și două prize USB pentru telefoanele mobile. De asemenea, primul display rotativ din industrie este și el disponibil. La o simplă apăsare a butonului de pornire a motorului, secțiunea din furnir se rotește, dezvăluind un ecran de 12,3 inch ce afișează trei spații digitale personalizabile. Cea de-a doua parte a ecranului dezvăluie trei cadrane analogice, care indică temperatura exterioară, o busolă și un cronometru.

Bentley Flying Spur – Detaliu interior

În ce privește motorizarea, noul model Flying Spur dispune de o versiune îmbunătățită a renumitului motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, susținut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte, pentru schimbări și mai rapide ale treptelor de viteză. Acest nou motor TSI livrează 626 CP și 900 Nm, în timp ce 0-100 km/oră sunt atinși în doar 3,8 secunde, viteza maximă fiind de 333 km/oră. Totodată, Bentley București a lansat recent și noul serviciu adresat clienților care vor să cumpere în siguranță un automobil Bentley rulat, verificat în cele mai mici detalii de specialiști și tehnicieni pregătiți în fabrică.

Bentley Flying Spur – Vedere (detaliu) spate

”A-ți cumpăra un Bentley înseamnă să intri în lumea exclusivistă a măiestriei artizanale combinate cu performanța de neegalat, o lume în care au acces doar cei care apreciază atenția pentru cele mai mici detalii, materialele fine, lucrătura migăloasă, la pachet cu senzația de euforie pe care ți-o dau motoarele și dotările de ultimă generație”, a declarat Adrian Pascu (Director Divizia de Lux – Porsche Inter Auto România). În fine, garanția completă, de 12 luni, poate fi extinsă suplimentar, oferind o reasigurare continuă. Reamintim, modelele Bentley sunt disponibile în showroom-ul situat pe Bdul. Pipera nr 1/x. Detalii AICI.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here