BENTLEY & BREITLING, O NOUĂ EDIȚIE

0
317
Bentley - Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green

Bentley a anunțat continuarea parteneriatului cu Breitling, o continuitate marcată de o nouă generație de ceasuri care îmbină scopul cu stilul, dedicat eleganței de zi cu zi. În cursul anului 2003, Breitling a devenit prima companie orologeră care a decis să producă un ceas de bord pentru modelul Continental GT.

Bentley - Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green

La vremea când marca britanică semna parteneriatul cu Breitling, dl. Adrian Hallmark (Chairman & Chief Executive al Bentley Motors) se afla în poziția de “Board Member for Sales & Marketing”, acesta comentând: “Colaborarea de lungă durată dintre Bentley și Breitling este un exemplu strălucitor al modului în care cele două mărci lucrează împreună într-un mod autentic, performanțele cunoscând îmbunătățiri de-a lungul timpului”. “Pe măsură ce ne apropiem se centenarul mărcii noastre, vom sărbători cu siguranță trecutul, dar, mai important, vom căuta să inovăm cu pasiune pentru viitor. Parteneriatul cu Breitling îmi oferă acea încredere de a merge înainte, împărtășind angajamentul nostru față de excelența tehnologică, expertiza meșteșugărească și spiritul de parteneriat”, adaugă dl. Hallmark. Parteneriatul oferă posibilitatea mărcii orologere să integreze ediții speciale “Bentley” în oferta sa principală de produse – colecția “Breitling for Bentley”. Primul produs al acestui extraordinar ceas este “Premier B01 Chronograph 42 British Racing Green”, beneficiar al unui Calibru 01 – un mecanism realizat în-house – el fiind vizibil printr-un geam de safir în partea din spate a ceasului și beneficiar al logo-ului Bentley, oferind o impresionantă rezervă de putere de șaptezeci de ore.

De asemenea, pe lateralul carcasei este poziționată o placă gravată cu numele mărcii auto – “Bentley” – inspirația pentru designul acesteia fiind tabloul de bord al istoricului “Blower” din 1929. Ceasul se distinge prin cadranul realizat în nuanță de verde, o culoare utilizată de echipele de racing britanice, el fiind disponibil cu o curea din oțel inoxidabil sau din piele verde (pentru a se potrivi cu cadranul). Două subcadrane sunt dispuse în dreptul orelor 3 și 9, în timp ce în dreptul cifrei 6 regăsim o fereastră pentru dată. O mențiune a mărcii o reprezintă lansarea în cursul anului viitor a unei ediții speciale, atunci când Bentley Motors sărbătorește o sută de ani de existență – Breitling va lansa o piesă specială ce marchează “100 de ani de excelență în construcția automobilelor de lux”. Încântat de continuarea parteneriatului cu Bentley, dl. Georges Kern (CEO Breitling) a declarat: “Bentley și Breitling împărtășesc foarte multe valori. Ambele companii sunt cunoscute pentru calitate, performanță și excelență în design, mărcile bazându-se pe moșteniri istorice puternice. Este un parteneriat ideal și, după mai bine de cinsprezece ani, este o plăcere să adăugăm un nou capitol”. În cursul anului 2003, Bentley Motors lansa primul său model Continental GT, fiecare detaliu al acestuia reflectând angajamentul constructorului britanic în ce privește calitatea, luxul și performanțele, compania alegând Breitling pentru proiectarea ceasului de bord. Pentru mai multe detalii accesați aici (www.breitling.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.