Bentley Flying Spur V8, pregătit de lansare

0
325
Bentley

Bentley Flying Spur este acum disponibil cu renumitul și popularul propulsor Bentley V8, ca alternativă la emblematicul W12. Cercetările din ultimii zece ani arată o schimbare semnificativă a modului de utilizare al Flying Spur cu o tendință de trecere de la proprietarii conduși de șofer către clienții care conduc ei înșiși, cu pasageri care îi însoțesc. De asemenea, cercetările globale au demonstrat că peste 40% dintre clienți călătoresc cu pasageri pe scaunele din spate, cel puțin o dată pe săptămână.

Bentley Flying Spur V8 (imagine frontală)

Flying Spur V8 oferă o experiență care pune și mai mult accentul pe șofer, printr-o agilitate sporită și o notă mai personală a motorului, beneficiind de o autonomie crescută și o reducere a emisiilor de CO2 . În inima mașinii se află motorul V8 turbo de 4,0 litri, care produce o putere de vârf de 550 CP și folosește un sistem twin-turbo pentru a atinge cuplul maxim de 770 Nm, la puțin sub 2000 rpm. Pentru a maximiza economia de combustibil, V8 poate opri patru dintre cei opt cilindri în condiții de încărcare ușoară, atunci când cererea de cuplu este sub 235 Nm și turația motorului este sub 3000 rpm.

Bentley Flying Spur V8 (imagine cabină)

Flying Spur V8 este cu o 100 kg mai ușor decât versiunea W12, mai agil și mai receptiv, cu o personalitate distinctă. Noul model include cele mai noi tehnologii pentru propulsor și șasiu: Suspensie pneumatică adaptivă; Vectorizarea cuplului prin frână; Controlul dinamicii de condus și Direcția electrică, toate fiind caracteristici standard. În plus, clienții pot adăuga și performanta tehnologie electrică activă anti-ruliu de 48 V a Bentley (Bentley Dynamic Ride) și direcția integrală electronică, pentru o agilitate și mai mare, Flying Spur fiind disponibil în ​​configurație de patru locuri și cinci locuri.

Bentley Flying Spur V8 (selector viteze)

Afișajul rotativ unic Bentley este disponibil și pe noul Flying Spur V8, și include Apple CarPlay®, imagini fotorealiste ale hărților și avertizare asupra schimbării condițiilor rutiere, prin intermediul serviciului local de informare. Comentând lansarea, Dr. Matthias Rabe (Membru pentru Inginerie al Consiliului Director) a spus: “Pe baza cercetărilor, a feedback-ului clienților și a tendințelor de utilizare ale clienților, Flying Spur V8 a fost conceput pentru a se axa pe experiența șoferului, oferind în același timp pasagerilor rafinamentul, confortul și tehnologia așteptate de la o limuzină de grand touring de lux.”

Bentley Flying Spur V8 (aplicație Bentley)

Motorul biturbo Bentley V8 de 4.0 litri produce o putere maximă de 550 CP și cuplu de 770 Nm la puțin sub 2000 rpm, menținând această valoare până la 4500 rpm. O caracteristică cheie a turbocompresoarelor twin-scroll sunt cele două canale separate, paralele, din carcasa turbinei. Rezultatul este un cuplu ridicat, disponibil la viteze mici. Turbocompresoarele stochează presiune la deschiderile ușoare ale clapetei, la fel ca un sistem de baraj și rezervor, astfel încât presiunea de amplificare este instantaneu disponibilă atunci când clapeta este deschisă larg, îmbunătățind semnificativ răspunsul clapetei și flexibilitatea motorului.

Bentley Flying Spur V8 (detalii spate)

Designul exterior îndrăzneț al Flying Spur se bazează pe o viziune nouă și modernă, care este inconfundabilă Bentley. Cu un ampatament mărit cu 130 mm comparativ cu modelul de a doua generație, noul Flying Spur are acum linii mai puternice, mai musculoase, care străbat toată lungimea mașinii. Clienții pot alege dintre cele șapte culori de vopsea Bentley standard, atent selectate pentru a completa caracterul și liniile mașinii. De asemenea, clienții își pot personaliza limuzina alegând din gama suplimentară extinsă de peste 60 de culori, inclusiv Mulliner și culoare  personalizată. Detalii aici: BENTLEY

Mai multe informații aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here