Bentley, omagiu adus cursei “Train Bleu”

0
387
Bentley Pen (Woolf Barnato Edition)

Bentley revine cu o nouă și spectaculoasă colecție de instrumente de scris. Faimoasa cursă „Train Bleu” este deja parte integrantă în legenda Bentley, iar Woolf Barnato “Bentley Boy” joacă rolul principal al acestei aventuri. După 90 de ani, partenerul Bentley – Graf von Faber-Castell – a creat un set unic de instrumente de scris, un omagiu adus acestei curse și lui Barnato însuși. Designul reflectă deceniile de performanță și eleganță care i-au succedat lui Barnato, iar semnătura sa imprimată pe capac îi consolidează legenda.

Instrument de Scris Bentley (limited edition Woolf Barnato)

Spiritul legendei Bentley, Woolf Barnato, rămâne viu prin cea mai recentă colaborare dintre cele două mărci, cu instrumente de scris care combină luxul modern cu atemporalitatea extraordinară. Fiecare stilou rafinat din noua serie are corpul din metal lăcuit în caracteristicul „racing green”, o nuanță de verde asociată adesea cu Barnato. Rezervorul este atent gravat manual, în tehnica guilloché, folosind motivul diamantului, inspirat din limbajul de design Bentley. Capetele cromate strălucitoare sunt, de asemenea, lăcuite într-o nuanță de verde închis. Capacul este împodobit cu emblematicul “B” Bentley și cu semnătura originală a lui Woolf Barnato, ca amintire a spiritului extraordinar care continuă să fie prezent și azi la Bentley.

Pix cu Bilă Bentley (limited edition Woolf Barnato)

Cele 1.930 de piese au fost realizate de Graf von Faber-Castell pentru a onora anul celebrei curse „Train Bleu” din 1930, iar numărul ediției este gravat pe inelul filetat al fiecărui stilou. Unul dintre originali – Woolf Barnato – a fost triplu câștigător la Le Mans și, de asemenea, director general al constructorului în perioada 1926-1931; a trăit o viață strălucitoare, în viteză și plină de aventuri. Spunea, deseori, cu mândrie, povestea cursei “Train Bleu”, în care a pus pariu că poate ajunge la Londra, de la Cannes, într-un model Speed ​​Six, înainte ca Le Train Bleu să ajungă de la Cannes la Calais. Bineînțeles, Barnato a reușit să întreacă trenul, ajungând la destinație cu câteva minute înaintea acestuia.

Roller Bentley (limited edition Woolf Barnato)

Puține mașini întruchipează strălucirea, viteza și puterea epocii de dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial mai bine decât Bentley Speed ​​Six ”Train Bleu”. Se spune că Woolf Barnato a făcut pariul cu un prieten, în timp ce lua o cină la bordul unui iaht, lângă Cannes (Franța). Trenul în sine, expresul Calais-Mediterranée, era luxosul tren de noapte care îi ducea pe cei bogați și faimoși de la Calais pe Riviera Franceză. Afirmația lui Woolf Barnato că l-ar putea depăși conducând un Bentley a fost îndrăzneață, dar pariul a fost câștigat. Această poveste legendară și spiritul de învingător al lui Barnato au fost inspirația care a stat la baza ultimei colecții în ediție limitată Graf von Faber-Castell pentru Bentley.

Gift box Bentley (limited edition Woolf Barnato)

Create din cele mai fine materiale și asamblate de maeștri artizani, aceste instrumente de scris sunt produse pentru performanță pe hârtie, cu un design de o eleganță somptuoasă. Seria include trei variante; stiloul cu un vârf de oțel inoxidabil de înaltă calitate, disponibil în dimensiunile M, F, EF și B, cu convertizor sau cartuș; roller cu vârf de precizie, care alunecă lin peste hârtie; și pix echipat cu o rezervă de capacitate mare în dimensiune standard. Instrumentele de scris Graf von Faber-Castell sunt disponibile la comandă, online, prin intermediul distribuitorilor Graf von Faber-Castell. Gama este disponibilă pentru precomandă la începutul lunii noiembrie 2020. Detalii aici: BENTLEY

Mai multe informații aici: STORIES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.