Bentley, noi opțiuni pentru Flying Spur

0
233
Bentley Flying Spur

Bentley a prezentat o serie de caracteristici pentru a permite clienților libertate mai mare în momentul configurării unui model Flying Spur, noi opțiuni de lux venind să completeze cel mai puternic portofoliu de automobile din toate timpurile. Astfel, Flying Spur poate fi configurat pentru a include opțiunea de patru locuri, piele semi-anilină, cusături de mână, inserții cu furnir pentru ușile din spate și mese de picnic cu acționare electrică, opțiuni care se alătură celor două noi finisaje tehnice (fibră de carbon și Cotes de Genève), alături de un volan nou, cu funcționalitate de siguranță sporită.

Bentley (vedere interior Bentley Flying Spur)

Exteriorul a primit și el noi îmbunătățiri, fiind introduse trei noi culori de vopsea, împreună cu accesul complet la paleta Bentley Mulliner, cu finisaje satinate și perlate, puse și mai mult în valoare de noile finisaje ale roților și opțiunea de grile frontale complet cromate. Noua configurație de patru locuri beneficiază de o consolă lungă care se extinde din partea frontală până la cea din spate. Consola include un nou suport pentru telecomanda cu ecran tactil de 5 inch, suporturi pentru cupe și spațiu de stocare suplimentar. Cotiera din spate se prezintă cu un finisaj metalic strălucitor și ascunde două porturi USB și o priză de 12v (poate fi încălzită și are opțiunea unui punct de încărcare wireless).

Bentley Flying Spur (noul model de volan)

Cusăturile de mână demonstrează atenția la detalii și abilitățile constructorului Bentley. Procesul durează 18 ore pentru un singur artizan și necesită peste 11.o00 de cusături executate manual, pentru întreaga cabină. Firul special a fost proiectat pentru a fi extrem de rezistent și folosește coloranți speciali pentru a-și menține culoarea pentru toată durata de viață a automobilului. Pielea semi-anilină nu numai că are beneficiul de a fi o piele mai moale și mai fină, dar grosimea redusă a finisajului înseamnă că sunt necesare mai puține tratamente, îmbunătățind sustenabilitatea. De asemenea, datorită grosimii reduse, pielea respiră mai bine, ceea ce este deosebit de benefic pentru zonele cu climă mai caldă.

Bentley Flying Spur (consolă centrală)

Măsuțele de picnic cu acționare electrică montate în spătarul scaunului din față pot fi extinse cu o singură apăsare a unui buton. Masa furniruită se așază singură pe poziție și dezvăluie o suprafață de piele cu o adâncitură pentru un instrument de scris. O apăsare lungă pe buton și măsuța revine elegant la poziția inițială. Se pot alege inserturi de furnir pe ușile din spate, similar cu cel de pe mesele de picnic, pentru a accentua ambianța și designul interiorului. De asemenea, noul volan dispune de senzori capacitivi pe întreaga suprafață, permițându-i să detecteze momentul în care șoferul ține mâinile pe el – o nouă măsură de siguranță vitală pentru sistemele semi-autonome de asistență a șoferului.

Bentley Flying Spur (detaliu cusătură ușă)

Două finisaje tehnice noi în locul furnirurilor contemporane din lemn sunt acum disponibile în cabina Flying Spur, pentru a-i pune și mai mult în valoare performanțele și tehnologia. Poate fi ales un finisaj tehnic din fibră de carbon cu un luciu ridicat, desfășurată în jurul cabinei de la o ușă la alta. În mod asemănător, uimitorul finisaj Côtes de Genève, inspirat de tratamentul de prelucrare de precizie folosit de cei mai buni orologieri, este acum disponibil pentru consola centrală de la Flying Spur, similar modelului Continental GT. Finisajul tehnic Côtes de Genève este prelucrat în aluminiu cu o grosime de 0,6 mm, cu sistemul de finisare deplasându-se lateral pentru a crea un model liniar.

Bentley Flying Spur (detaliu consolă spate)

În fine, constructorul britanic adaugă trei noi culori la gama de vopsele exterioare: Viridian este o abordare modernă a tradiționalului Racing Green britanic, iar nuanța metalică de smarald întunecat este inspirată de cea folosită pe mașina concept Bentley EXP10 Speed ​​6. Patina este inspirată de atmosfera și aura frumoasă a metalelor lustruite, amintind de amestecuri de șampanie și mătase. Cu un aer de lux și opulență, crem mediu este îmbogățit cu accente discrete de verde. Snow Quartz este o vopsea modernă albă perlată cu trei straturi, care creează o siluetă simplă și proaspătă. Efectul perlat fin creează un alb strălucitor și mătăsos, oferind un număr infinit de variante de asortare.

Detalii aici: BENTLEY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here