Bentley, mașină hibridă livrată The Macallan!

0
133
Bentley Bentayga Hybrid & The Macallan Estate (foto: Bentley)

Bentley a livrat către The Macallan modelul Bentayga Hybrid, un vehicul personalizat de divizia Mulliner. În urmă cu o lună, prezentam aici parteneriatul dintre cele două mărci, hibridul fiind prima mașină livrată producătorului scoțian.

Ediție Bentley Bentayga Hybrid & The Macallan (foto: Bentley)

Divizia Mulliner a adăugat numeroase și elegante detalii, trimiteri subtile către producătorul scoțian de whisky. Iar aici putem menționa cusături și încrustări personalizate din lemn, alături de lumini LED de întâmpinare. Angajamentul constructorului britanic de a furniza mașini hibride distileriei reflect etos-ul de bază al parteneriatului. Acesta are la bază un angajament de transformare durabilă împreună prin realizarea de experiențe comune.

Utilizare durabilă

SUV-ul electrificat va fi utilizat pentru experiențe exclusive pe proprietate sau transferuri VIP, totul într-un lux silențios și sustenabil. Mașina va fi alimentată în puncte de încărcare instalate locale și utilizează energie 100% regenerabilă. Dovadă a comuniunii cu natura, mașina a fost livrată într-o culoare care se integrează perfect proprietății The Macallan. Ecosistemul variat este completat de vopseaua exterioară Veridian (verde-metalic Bentley).

Detaliu interior Bentley Bentayga Hybrid & The Macallan (foto: Bentley)

Un ton de culoare care este completat de specificația Blackline, tratament negru-lucios aplicat tuturor surselor de lumină exterioare. Totodată, vehiculul beneficiează de roți Mulliner Driving Specification Black Painted and Bright Machined Wheels de 21 inch. Interiorul urmează același concept, tonurile Porpoise și Cumbrian Green fiind completate de furnirul Liquid Chihlimbar. O trimitere către nuanțele de whisky The Macallan.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.