Bentley Bentayga, noua definiție a luxului

0
472
Bentley Bentayga (Alpine Green)

Bentley a prezentat detalii despre Bentayga, SUV-ul care oferă definiția luxului, noul model al constructorului britanic având la bază o incredibilă poveste de succes. Noul aspect adoptă ADN-ul de design Bentley – predominant în acest moment pentru întreaga gamă de modele – oferind mărcii Bentley cea mai modernă familie de produse a unui producător de mașini de lux. Cu tehnologie de ultimă oră la bord și un habitaclu mult mai primitor, noul model a primit îmbunătățiri semnificative atât la ​​interior, cât și la exterior.

Bentley Bentayga (Alpine Green – 1)

Practic, noul Bentayga combină abilități de grand tourer performant, limuzină de lux, mașină spațioasă de familie și off-roader, acesta oferind una dintre cele mai extinse game de utilizare a unei mașini aflate în prezent la vânzare. Mașina care a creat categoria SUV-urilor de lux este acum îmbunătățită, devenind superlativul puterii, luxului și ușurinței de utilizare. Comentând noul model, Adrian Hallmark (Președinte și Director Executiv Bentley Motors) a declarat: “Din momentul lansării sale, Bentayga a fost însăși definiția SUV-ului de lux. Bentayga a creat o categorie complet nouă pe piață și, de când am stabilit etalonul, multe alte modele s-au alăturat categoriei, însă nicio altă mașină nu a putut oferi o gamă suficient de largă de performanțe încât să rivalizeze cu adevărat cu Bentayga”.

Bentley Bentayga (Alpine Green – 2)

În ce privește noua mșină, aspectul cheie este reprezentat de caracterul său dinamic, care se inspiră din noul limbaj de design al mărcii, introdus de a treia generație Continental GT și de noul Flying Spur. Împreună, cele trei mașini formează o nouă familie care este mai conectată vizual ca niciodată. Stilul îndrăzneț oferă o prezență impunătoare pe șosea, fiecare element al părții din față a mașinii fiind reproiectat pentru un aspect mai curat și mai modern. Grila în formă de matrice mai mare, mai impunătoare, este acum mai înaltă, în timp ce noua tehnologie inteligentă de faruri cu matrice LED include semnătura Bentley, inspirată din cristalul tăiat. O bară de protecție mai agresivă accentuează caracteristicile de performanță ale mașinii, în timp ce interiorul a fost revizuit în mod semnificativ.

Printre schimbările majore se numără partea centrală a bordului și volanul, bordurile ușilor și scaunele complet noi – acum disponibile cu opțiunea ventilație în spate pentru cabina cu cinci locuri. Un sistem de infotainment de generație nouă se integrează perfect în tabloul de bord Bentley în formă de „aripă”, lucrat manual, și are un ecran de 10,9 inci cu o grafică edge-to-edge. Display-ul digital complet nou include o grafică dinamică și o super-rezoluție, care se pot configura după preferințele șoferului. Cele mai noi elemente hardware și software oferă o navigație completă cu hărți prin satelit, căutare online și alte funcții. Wireless CarPlay Apple este oferit pentru prima dată în configurația standard, alături de sistemul pe cablu existent, împreună cu Android Auto (în funcție de fiecare piață).

Bentley Bentayga (Alpine Green – 4)

Noul model se va lansa inițial în varianta Bentayga V8, oferind performanțele unui supercar adaptate la utilizarea de zi cu zi, versiunile plug-in Hybrid și W12 urmând să fie lansate anul acesta. Motorul pe benzină cu două turbocompresoare, de 4,0 litri V8, dezvoltă 550 CP și un cuplu impresionant de 770 Nm. “Cu noul Bentayga, obiectivul nostru a fost unul relativ simplu – să luăm cele mai bune caracteristici și să le îmbunătățim. Pentru a face acest lucru, ne-am ascultat îndeaproape clienții existenți de Bentayga și apoi am ținut cont de comentariile lor pentru a ne asigura că noul model oferă o experiență completă”, a comentat și Chris Cole (Director Linie de Produse pentru Bentayga). Nu ne rămâne decât să vă invităm în showroom-ul mărcii, situat pe șoseaua Pipera-Voluntari.

Detalii aici: BENTLEY BUCUREȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.