Bentley, oportunitatea deținerii unui Mulsanne!

0
401
Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner.

Bentley le oferă clienților o ultimă oportunitate de a achiziționa o piesă emblematică, Mulsanne Grand Limousine by Mulliner. Recent, au devenit disponibile pentru achiziție cinci exemplare ale acestei mașini, construite de carosieri folosind tehnici moderne.

Vehicule concepute special pentru clienții care caută cele mai bune servicii de limuzină de lux. Construite manual de Mulliner în 2015, pentru un client din Emiratele Arabe Unite, mașinile nu au fost niciodată utilizate. Mulsanne Grand Limousine by Mulliner include o extensie a caroseriei cu 1.000 mm, precum și un plafon înălțat. Astfel a fost creat un spațiu suplimentar de 79 mm în spate, oferind pasagerilor o experiență de neegalat.

Comandă privată

Mașina a fost creată inițial ca o comandă privată specială, constructorul primind acordul pentru o serie limitată. Cinci dintre acestea au devenit recent disponibile pentru cumpărare prin intermediul partenerului din Emiratele arabe Unite. Mulsanne Grand Limousine by Mulliner este demonstrația supremă a abilităților extraordinare ale diviziei personalizate ale mărcii britanice.

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner (detaliu interior; foto: Bentley).

Odată încheiată producția Mulsanne, exemplarele reprezintă o șansă unică de a achiziționa o piesă emblematică din portofoliul mărcii. Proiectată în jurul ideii de patru scaune, limuzina dispune de un nivel înalt de confort. Inspirația provine de la avioanele private și include două scaune orientate spre spate, pasagerrii putând vorbi față în față. Subliniind experiența de călătorie luxoasă, un răcitor de sticle cu pahare de șampanie se află între scaunele din față.

Detalii elegante

Măsuțele pliabile permit ocupanților să lucreze confortabil, cu sistem de conectare pentru iPad și stații de încărcare. Măiestria este evidențiată de cele trei cadrane realizate manual, afișează ora locală și/sau Marea Britanie, alături de temperatura exterioară. Cele mai fine materiale au fost utilizate, folosind abilitățile mărcii britanice pentru lucrul cu piele și lemn. Mulsanne Grand Limousine by Mulliner este un exemplu de spațiu de lux.

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner (detaliu spate; foto: Bentley)

Un sistem personalizat de încălzire, ventilație și climatizare (HVAC) a fost proiectat și construit special pentru limuzina Mulsanne Grand. Două zone discrete oferă fiecăruia dintre cei patru pasageri din spate controlul propriei microclime, fără a afecta experiența însoțitorilor. Printre numeroasele caracteristici digitale personalizate suplimentare, limuzinele Bentley sunt echipate cu sistem de interfonie pentru comunicarea cu șoferul.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.