Bentley, aromă Momentum Unbreakable!

0
652
Bentley - Aromă Momentum Unbreakable

Bentley Momentum Unbreakable a fost creat pentru bărbații cu spirit de învingător, cu note îndrăznețe și picante, dar cremos și floral. O aromă care îmbină ingrediente noi, de înaltă tehnologie, cu inspirație din parfumeria tradițională, rezultatul fiind un parfum nou și irezistibil. Variantele de culoare, model și textură de pe recipientul placat cu piatră asigură faptul că nu există două exemplare identice – exact ca în cazul fasciilor de piatră disponibile ca opțiune de personalizare pentru autoturismele Bentley.

Bentley Momentum Unbreakable

O picătură de Bentley Momentum Unbreakable este ca un pas în extraordinar, un parfum pentru un cool-hunter modern. Parfumul este construit în jurul bazei Dreamwood™, un ingredient natural durabil care reproduce mirosul afumat și cremos al lemnului de santal. Aroma este produsă cu ajutorul materiale moderne, combinate cu tehnici de parfumerie vechi, bazate pe cele mai bune ingrediente naturale de înaltă calitate, respectând standardele înalte ale constructorului Bentley. Unbreakable este o interpretare mai caldă și mai lemnoasă a liniei Momentum, care exprimă toate fațetele palpitante ale vieții unui aventurier urban contemporan.

Bentley Momentum. Unbreakable

Pe măsură ce parfumul se deschide, frunzele de violete adaugă o notă acvatică la mandarină sfuma. Cel mai bun ulei de mandarină contribuie cu o aură verde, florală și aromată, în timp ce notele de lavandă – asortate cu mușcatele proaspăte – sunt domolite de o pudră de orris. Picante, cu accente de lemn dulce, fructe uscate și chihlimbar, imortelele încălzesc inima Momentum Unbreakable, cu note de semnătură a parfumului: o paletă bogată și caldă de lemn. Cu adevărat inovator în structura sa, parfumul compus de maeștrii parfumieri Fabrice Pellegrin și Ane Ayo, Momentum Unbreakable introduce Dreamwood™ pentru prima dată într-un parfum Bentley.

Mai multe știri auto AICI

Obținut prin tehnica biotehnologiei neutre în carbon, ingredientul 100% natural este utilizat în locul lemnului de santal Mysore, care este acum o specie protejată în India, ca o alternativă durabilă cu aceeași bogăție olfactivă. ”Dreamwood™ adaugă o prezență neașteptată compoziției parfumului, aducând o aură luminoasă bogată, cu aceleași inflexiuni precum cele găsite în uleiul esențial de lemn de santal Mysore”, menționează Fabrice Pellegrin. Patchouli catifelat și întunecat – unul dintre ingredientele preferate ale unui maestru parfumier – vine să întărească accentele lemnoase ale notei cremoase și senzuale ale lemnului de santal.

Bentley Momentum Unbreakable

Aroma afumată este subliniată de vetiverul și papirusul haitian, care dau o notă de mister și conferă persistență parfumului. Designul unic al recipientului este inspirat de conturul zvelt al unei metropole moderne. Înalt, dreptunghiular și cu fațete ca ale unui diamant, este realizat din sticlă cu o prezență unică, texturată, placată cu piatră. Inspirația vine dintr-un finisaj realizat de Bentley Motors pentru personalizarea interioarelor: furnirul de piatră este o fuziune între măiestrie veche de peste un secol și tehnologii de ultimă generație. Esența este disponibilă în magazinul online Bentley sau la retaileri selectați la nivel internațional.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.