Bentley Home: materiale și finisaje unicat!

0
695
Bentley Home (Styal Desk)

Bentley Motors și Bentley Home au prezentat colecția aferentă sezonului 2021, patru noi linii de design fiind disponibile în combinații de materiale și finisaje atent alese, care îmbină inovația, tehnologia și artizanatul fin. Masa Aldford, canapeaua Ramsey sau biroul Styal – finisate cu lac și țesături produse cu ajutorul pulberei de marmură – sunt completate de numeroase și elegante elemente.

Bentley Home (canapea Ramsey)

Definită de materiale prețioase și d eultimă generație, precum și de dorința de a impinge măiestria artizanală la un nivel superior, colecția reprezintă o nouă viziune pentru marcă, aliniată ambițiilor Bentley de a fi cel mai durabil constructor de automobile de lux din lume. Puternice, liniile distinctive și formele atemporale sunt caracteristicile mobilierului realizat de Carlo Colombo – în colaborare cu Bentley Design – în producția acestora fiind introdusă noua tehnică de lăcuire Degradé și țesătura cu pulbere de marmură Marm\More®. Lăcuirea Degradé reprezintă cheia estetică a colecției, aspectul fiind personalizabil și ușor de recunoscut.

Mai multe știri auto AICI

Finisajul elegant al mobilierului este adus la viață printr-o serie variată de opțiuni: Deep Ocean, Midnight Walnut, Black Kenya, Dark Shadow, Rust Degradé, Silver Degradé sau Bronze Degradé. Fiecare dintre aceste opțiuni se caracterizează prin nuanțe subtile, care variază de negru și până la culori metalice distinctive, fiecare produs fiind realizat manual și unic. De asemenea, țesătura cu pulbere de marmură Marm\More® este un material inovator și etic, acesta debutând în lumea mobile după ce a fost dezvoltată și brevetată de Bentley Home. Noua țesătură folosește o pulbere specială, un element bi-produs rezultat din prelucrarea marmurei.

Bentley Home (masă Aldford)

Pulberea este produsă în Italia, o țară recunoscută pentru calitatea marmurei sale, meșterii realiând tot parcursul materialului – de la pulbere și până la folia de mobilier. De altfel, marmura este recunoscută pentru calitățile sale – mai ales în domeniile sculpturii și arhitecturii – ea fiind reinterpretată acum într-un mod elegant și inovator pentru țesături. Valorifiând calitățile naturale ale marmurei, pulberea este transformată într-un material textile cu performanțe tehnice și calități estetice de neegalat. Prețioasa țesătură vine să îmbrace grațios piesele din noua colecție Bentley, accentuând formele elegante ale design-ului de mobilier.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.