Bentley, a prezentat Continental GT Speed!

0
131
Bentley - Noul Continental GT Speed Convertible

Bentley Motors a lansat o nouă versiune emblematică de Grand Tourer decapotabil – Continental GT Speed ​​Convertible. Modelul Speed ​​orientat spre performanță este interpretarea cea mai puternică a etalonului de Grand Tourer decapotabil. Proiectat, fabricat și finisat artizanal în facilitatea Bentley – neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon – noul GT Speed ​​Convertible oferă o tehnologie îmbunătățită a șasiului, inclusiv roți viratoare spate, un diferențial electronic spate și opțiunea frânelor din carbon ceramic.

Bentley Continental GT Speed Convertible (detaliu general)

Continental GT Speed ​​Convertible este echipat cu un plafon personalizat, ”pliat în formă de Z”, care poate fi ridicat sau coborât în doar 19 secunde, transformându-l dintr-un coupe de lux într-un Grand Tourer printr-un simplu buton. Poziționându-se ca un model performant de vârf, Continental GT Speed ​​Convertible oferă detalii unice exterioare și interioare, inclusiv praguri sportive Speed, grile cu nuanțe întunecate și logo-uri Speed. În interiorul unui habitaclu luxos, Continental GT Convertible include logo-ul Speed ​​pe fascia pasagerului, un volan îmbrăcat în Alcantara și o specificație de culoare de interior, în piele și Alcantara.

Mai multe știri auto AICI

Chris Craft (Membru pentru vânzări și marketing al Bentley Motors) a spus: ”Noul Speed este modelul de Continental GT Convertible cel mai axat pe șofer și unic prin capacitatea sa de a oferi un Grand Touring open-top extrem de rafinat indiferent de anotimp, adăugând performanță și dinamism impresionant. ”Cu detalii interioare rafinate, Continental GT Speed ​​Convertible exemplifică tot ce știe Bentley despre crearea celor mai luxoase și mai elegante cabriolete”. Tehnologia vârf a șasiului conferă celei de-a treia generații Continental GT Speed ​​Convertible un control și o precizie de neegalat și inspiră și mai multă încredere.

Bentley Continental GT Speed Convertible (detaliu cabină)

Menținând filozofia Bentley, conform căreia o mașină trebuie să confere sentimentul de siguranță, fiind în același timp dinamică, această abordare îi recompensează pe șoferi, indiferent de abilități. Dinamica îmbunătățită a virajelor și aderența oferită de noile sisteme permit șoferului să iasă din orice curbă cu un nivel sporit de precizie. Vehiculul este capabil să extragă performanța maximă din tracțiunea disponibilă pentru a oferi o accelerație și un calm impresionant. În modul SPORT, sistemul de gestionare a tracțiunii trimite o proporție mai mare de putere către puntea spate pentru a permite un control și mai mare la accelerarea la ieșirea din viraje.

Mai multe știri premium AICI

Continental GT Speed ​​Convertible combină performanțea cu eleganța și luxul, puterea fiind furnizată de o versiune optimizată a motorului W12 TSI, ce oferă o putere de 659 CP și un cuplu de 900 Nm. Ceea ce se traduce într-o accelerație de la 0 – 100 km/oră în doar 3,7 secunde și o viteză maxcimă de 335 km/oră. Interiorul oferă un rafinament de neegalat, cu detalii Speed când plafonul este coborât. Matlasarea Diamond in Diamond și tetierele brodate Speed ​​indică performanța celui mai puternic Continental GT Convertible, în timp ce Mono Tone color split cu Alcantara/piele este o opțiune gratuită. Detalii Bentley Motors AICI.

Bentley Continental GT Speed Convertible (detaliu spate)

i-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here