Bentley, gamă completă  de accesorii!

0
78
Bentley Collection (Accesorii Lifestyle)

Bentley înfruntă trecerea timpului, atât prin designul mașinilor sale, cât și prin gama de produse de lux care completează oferta de automobile a mărcii. The Bentley Collection oferă pasionaților mărcii o gamă de accesorii de stil de viață atent selecționate, realizate din cele mai fine materiale, inspirate de măiestria și designul distinctiv al automobilelor Bentley. De la piese de calitate pentru acasă, până la piese lucrate manual și care pot constitui cadouri extraordinare, rafinamentul Bentley poate fi însoți fiecare aspect al stilului tău de viață.

Bentley Collection (Genți de călătorie Heritage)

O serie de articole noi se alătură colecției în această primăvară, adăugându-se ofertelor sezoniere, zile de naștere sau absolviri. Cadouri pentru călători, iubitori de tehnologie, bărbați, femei și oricine iubește produsele realizate cu măiestrie, pentru a aduce luxul în viața de zi cu zi. Accesorii frumoase pentru călătorii, o geantă pentru dispozitive mobile și echipamente portabile de încărcare, căni și termosuri de cafea se vor potrivi celor care sunt mereu în mișcare. Suporturile de cărți din piele de lux, butoni și brelocuri de inspirație Flying B, notebook-uri și lenyards sunt ideale pentru cei cărora le place să aibă o notă a mărcii la fiecare obiect pe care îl dețin.

Mai multe știri auto AICI

Pe măsură ce vom putem călători din nou atât pentru afaceri, cât și în scopuri turistice, accesoriile cele mai luxoase și stilate vor face călătoriile și mai interesante. După popularitatea Heritage Weekender și a Heritage BackPack în culoarea Dark Sapphire cu dungi roșii și albe, The Bentley Collection lansează acum o nouă culoare: Beluga Black cu dungi verzi și albe. Aceste genți, fabricate în Italia, au un design clasic și sunt perfecte pentru sejururile de weekend și excursiile cu un Bentley. O altă lansare este Heritage Washbag, care se asortează cu Dark Sapphire Heritage Weekender și Heritage Backpack – cu dungi roșii și albe.

Bentley Collection (Focal for Bentley Radiance Headphones)

Fabricată în Italia, geanta se deschide cu fermoar și are două buzunare interne, legate în piele fină. Este accesoriul ideal pentru orice călătorie sau pentru a menține produsele ordonate acasă. Este locul perfect pentru un flacon de Bentley Silverlake, cel mai recent parfum pentru bărbați, un parfum proaspăt, clar și aromat care evocă peisaje alpine și reflexiile argintii ale apei unui lac de munte. Noua etichetă pentru bagaje este perfectă atunci când este atașată la oricare dintre accesoriile sau bagajele din piele din The Bentley Collection. Eticheta din piele italiană are un logo Bentley în relief și un accesoriu metalic „B” stilizat.

Mai multe știri premium AICI

Fereastra ei vă permite să vizualizați cardul de contact cu sigla Bentley, pe care îl puteți personaliza pentru a vă păstra bunurile în siguranță atunci când călătoriți. Eticheta este disponibilă în variantele negru, Portland sau din fibră de carbon, inspirat din două culori ale pielii interioare a mașinii. Va fi disponibilă din iunie. Lansate în 2020 și beneficiare ale unor recenzii de excepție, căștile Focal for Bentley Radiance Headphones sunt un exemplu uimitor de inginerie tehnică. Dezvoltate și create în Franța, aceste căști de înaltă fidelitate combină designul, rafinamentul și tehnologia audio de ultimă oră. Detalii Bentley Motors AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here