Bentley a lansat noul Continental GT Speed!

0
100
Bentley - Noul Continental GT Speed

Bentley Motors a lansat noul Continental GT Speed ​​- cea mai dinamică mașină de serie din cei 101 ani de istorie a Bentley și interpretarea supremă axată pe performanță a etalonului mondial al modelelor Grand Tourer de lux. Conceput, proiectat, dezvoltat, produs și finisat manual în fabrica de automobile de lux a Bentley, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, acest nou model de a treia generație are la bază tradiția variantelor Speed, prezentate inițial cu prima generație de Continental GT Speed ​​din 2007 – în sine inspirată de modelele de 3 litri Speed ​​din anii 1920.

Bentley Continental GT Speed (detaliu frontal)

Cel mai recent Continental GT Speed ​​continuă tradiția reprezentând combinația supremă de lux și performanță într-un pachet Grand Touring. Dr. Matthias Rabe (Membru în Consiliului de Administrație al Bentley Motors) a spus: “Noul Continental GT Speed ​​reprezintă încununarea conceptului de Grand Touring de performanță. Acest nou model este cea mai puternică expresie a valorilor Continental GT, captivantă și dinamică, cu detalii de viteză unice pentru a oferi clienților și mai mult control asupra caracterului mașinii. “Cel mai luxos Grand Tourer din lume este acum mai capabil ca niciodată, cu o linie mai sportivă, care va atrage șoferii atrași de performanță. Speed ​​este cel mai recent capitol din povestea Continental GT care va permite clienților Bentley să își creeze propriile călătorii extraordinare”.

Mai multe știri auto AICI

Performanța mașinii are la bază o tehnologie avansată a șasiului, valorificată special pentru noul model. Noua direcție integrală electronică îmbunătățește natura dinamică a modelului Speed în modurile de conducere Bentley și Comfort. Acest efect este, însă, și mai evident în modul Sport, deoarece direcția se combină cu Bentley Dynamic Ride și un diferențial electronic cu alunecare limitată pentru un nivel de agilitate diferit de orice altă mașină Bentley. La viteze mici și medii, roțile din spate ale GT Speed ​​sunt direcționate în direcția opusă roților din față pentru a ajuta la o schimbare rapidă de direcție. Direcția se simte mai precisă și mai promptă, iar informația transmisă de volan oferă încredere șoferului. La viteze mari, roțile din spate virează în aceeași direcție ca roțile din față, îmbunătățind stabilitatea.

Bentley Continental GT Speed (detaliu cabină)

Detaliile exterioare completează o atitudine puternică, atletică, îmbinată perfect cu eleganța inerentă Continental GT. Modelele Speed ​​adaugă o grilă de radiator și o grilă de protecție inferioară Dark Tint, precum și praguri sportive unice, mai sculptate, o matrice de radiator Dark Tint și o emblemă discretă Speed ​​în crom pe aripa din față. O altă caracteristică distinctivă a celei mai puternice versiuni Continental GT sunt jantele unice Speed, de 22”, în argintiu strălucitor, cu opțiunea unei nuanțe întunecate sau finisaj negru lucios. În același timp, interiorul noului Continental GT Speed demonstrează experiența Bentley în crearea celor mai bune interioare auto din lume. Materialele prelucrate manual se îmbină cu finisaje unice, care sunt disponibile doar pe Speed ​​și pot fi personalizate în continuare.

Bentley Continental GT Speed (detaliu spate)

Emblema exterioară este asociată cu o pictogramă elegantă Speed ​​pe fascia pasagerului. Interiorul luxos poate fi personalizat cu o gamă suplimentară de 15 culori principale și 11 culori secundare de piele, precum și utilizarea de piele în locul Alcantarei pentru varianta de interior Speed. Consola centrală poate fi finisată cu o nouă nuanță de aluminiu cu note întunecate, aducând o suprafață prelucrată perfect din punct de vedere geometric și un finisaj frumos modelat. Matlasarea Diamond in Diamond a Bentley este inclusă în standard, iar tetierele brodate Speed ​​disting cabina celui mai puternic Continental GT. De asemenea, clienții pot alege Crown Cut Walnut, Dark Stained Burr Walnut și Dark Fiddleback Eucalyptus, cu trei opțiuni cu pori deschiși disponibile ca opțiuni suplimentare. Detalii Bentley Motors AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here