Bentley, “sanie” specială de Crăciun!

0
365
Bentley (Santa Flying Spur)

Bentley sărbătorește perioada Crăciunului cu ajutorul unei sănii speciale, realizată la comandă de unul din clienții constructorului britanic de automobile premium: un Flying Spur V8, denumit “Reindeer Eight”. Cum Bentley Mulliner are o lungă tradiție în artizant, compania oferă soluții celor mai exigenți clienți – cu ajutorul mașinilor personalizate, unice. Imaginează-ți o călătorie extraordinară cu ajutorul unei “sănii” cu 542 CP, alături de spațiul necesar celor mai rafinate cadouri.

Bentley (The Reindeer Eight – Flying Spur)

Răspunsul mărcii îl regăsim în “Reindeer Eight”, un automobil finisat la exterior cu vopseaua roșie Cricket Bauble – o nuanță unică create pentru client pe baza Cricket Ball – disponibilă ca una dintre cele 62 de tonuri de culoare din gama extinsă a mărcii. Finisajele implică și un ren în partea din față – unde regăsim de obicei emblema mărcii – realizat tridimensional (în ton auriu), pe laterale mașina fiind dotată cu badge-uri speciale “Reindeer Eight”, acestea indicând propulsorul cu care clientul este mult mai obișnuit. Linia caroseriei este continuată cu o grilă cromată, la capătul acesteia regăsind elemente aurii la bara față (inclusiv în spate), praguri laterale din carbon și un spoiler pentru capacul portbagajului – sporind astfel performanțele aerodinamice ale mașinii.

Bentley (The Reindeer Eight. – Flying Spur)

De asemenea, tema exterioară este completată de roțile cu jante aurii și finisaj diamantat, o linie care amintește de vârfurile de zăpadă traversate în mers. Având în vedere climatul rece al reședinței clientului, au fost montate anvelope All Season. Noul “Reindeer Eight” se bazează pe cel mai recent model Flying Spur, un vehicul centrat pe șofer, cu agilitate sporită și sistem de propulsive characteristic, beneficiind în același timp de o autonomie crescută – perfecta pentru finalizarea unui tur al lumii într-o singură noapte. Totodată, interiorul mașinii se prezintă cu expertiza Bentley în crearea unei cabine modern de lux și inovație de neegalat, capabilă să ofere confort pentru patru sau cinci persoane. Interiorul este dominat de tonul Cricket Bauble – cu broderie personalizată din aur și cusături realizate manual – pe scaunul șoferului regăsindu-se inclusiv numele său și al soției.

Bentley (The Reindeer. Eight – Flying Spur)

Planșa de bord și ușile sunt completate cu furnir de cea mai bună calitate, accentuând spațiul din interiorul cabinei. La sugestia Mulliner, bordul din furnir Grand Black este completat cu o imagine nocturnă a Polului Nord și diferite elemente care descriu călătoria nopții. Scaunele “Reindeer Eight” se prezintă cu un design dublu-canelat și au o funcționalitate sporită, amintind aici de încălzire, ventilație, masaj multi-mod, suporturi reglabile și înclinație reglabilă, elemente care ajută clientul atunci când are de parcurs distanțe foarte lungi. Cusăturile aurite evidențiează atenția la detalii și abilitatea celor care lucrează la facilitatea Bentley din Crewe.

Bentley (The Reindeer Eight – Flying. Spur)

Sunt necesare 18 ore pentru a finaliza cele 11.000 de cusături în toată cabina, fiind consumați circa 115 metri de fir special. O altă caracteristică este oferită de afișajul rotativ Bentley, pe suprafața acestuia fiind prezent “Reindeer Eight”. Când este apăsat butonul Start/Stop al mașinii – după un clinchet de bun venit al clopoțeilor – secțiunea din furnir din mijlocul bordului se rotește pentru a dezvălui un ecran tactil de 12,3 inch. Cea de-a doua față a afișajului dezvăluie trei elegante cadrane analogice care arată temperatura exterioară, o busolă și un cronometru. În cele din urmă, a treia fațetă oferă furnirul Grand Black, o continuare a celei regăsit în interiorul cabinei și a planșei de bord, aici fiind vizibilă scena nopții de iarnă de la Polul Nord. Detalii aici: BENTLEY

Mai multe detalii aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.