Bentayga Hybrid lansat pe piețele din Europa!

0
457
Bentley Bentayga Hybrid

Bentayga Hybrid este acum disponibil pentru clienții din Europa, după lansarea inițială pe piețele din SUA și China. Bentayga Hybrid continuă să aducă rafinament electric de neegalat în sectorul SUV-urilor de lux din întreaga lume. După lansarea V8 și Speed, modelul Hybrid este al treilea vehicul din gama constructorului britanic de lux.

Bentley Bentayga Hybrid (detaliu cabionă)

Prima generație a reprezentat o cincime din toate modelele produse, lansarea celei de-a doua generații crescând acest raport. Beneficiind de o ofertă simplificată, cea mai recentă generație Bentayga Hybrid este disponibilă la același preț ca un model V8. Astfel, clientul are opțiunea să se axeze pe preferința sistemului de propulsie, mai degrabă decât pe preț. Oferind același nivel de confort și lux, noul model Bentley aduce o selecție de noi tehnologii și servicii conectate.

Design interior și exterior

Designul exterior și interior accentuează ADN-ul mărcii Bentley pe întreaga gamă de modele, oferind o gamă modernă de produse. Mai mult, vehiculul este primul pas către o ofertă electrificată pentru fiecare model din gamă în următorii trei ani. Dispunând de noi tehnologii de bord și o cabină confortabilă, modelul este complet revizuit față de generația anterioară. Disponibil cu o configurație cu patru sau cinci locuri, el poate fi personalizat cu o gamă largă de opțiuni.

Bentley Bentayga Hybrid (detaliu spate)

Iar aici putem menționa Blackline Specification, ea putând fi comandată pentru mai mult de o treime din mașinile clienților. De asemenea, noul model Bentley oferă și cea mai luxoasă deplasare electrică, lină și silențioasă în mediile urbane. În același timp, vehiculul permite proprietarului și evadări din oraș și excursii mai îndepărtate. Astfel, proprietarii unui Bentayga Hybrid scapă de zgomotul orașului mulțumită izolării acustice foarte bune a cabinei.

Autonomie și silențiozitate

Autonomia electrică, atât de necesară în oraș, oferă mașinii până la 40 km, înainte a lăsa zumzetul orașului în urmă. Totodată, clienții mărcii se pot bucura de confortul unei autonomii totale mixte de aproximativ 693 km. Majoritatea călătoriilor pot fi realizate complet electric, cu emisii zero, oferind beneficii ecologice la nivel de societate. O calitate a constructorului putem spune, platforma hybrid confirmând reputația Bentley pentru grija asupra mediului natural.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.