Belstaff, o nouă colecție cu Gore-Tex!

0
37
Belstaff x Gore-Tex

Belstaff promite, cu ajutorul gamei de îmbrăcăminte aferente sezonului toamnă/iarnă, o protecție sportiă împotriva intemperiilor. O colecție care vine să întărească parteneriatul început cu Gore-Tex, oferind o linie proiectată cu “prezcizie pentru viitor”!

Colecție Belstaff (foto: Belstaff)

Colecția include două noi modele de jachete, “oferind calitate, integritate funcțională și stil”. Sunt piese care combină “limbajul de design singular al mărcii Belstaff cu cele mai bune materiale tehnice ale Gore-Tex”. Totodată, piesele vestimentare includ fermoare AquaGuard, cusături și plachete pentru furtună cu închidere rapidă ce oferă protecție suplimentară. Elementele de protecție care au fost “testate riguros” în laboratorul Gore-Tex.

Testare colecție

Fiindcă am amintit de această testare, trebuie să menționă și etapele distinctive în certificarea calității ținutelor. Astfel, ținutele au trecut prin camera Rain Rain (simulator de ploaie) și Storm Cube (vânt până la 80 km/oră). O altă barieră a constat în Cold Flex, un simulator de temperaturi extreme. Testarea finală a fost Martindale, operațiunea implicând tehnici de frecare a țesăturii cu materiale texturate și presiune considerabilă.

Colecție Belstaff (foto: Belstaff)

Rezultatul colaborării cu Gore-Tex este disponibil în acest moment în cadrul magazinului fizic și online. Colaborare care vine după parteneriatul cu Royal Enfield, care a marcat 120 ani de la fondarea constructorului de motociclete. În cadrul parteneriatului, au fost produse în ediție limitată două jachete, alături de tricouri, hanorace cu fermoar sau șepci. Jachete care sunt obiecte de colecție, fiecare stil oferind o culoare clasică Belstaff.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.