Share This Article
Pentru sezonul 2024, grupul de ospitalitate Belmond a lansat noile pachete de călătorie la bordul barjelor de lux. Lansate în 2022, barjele oferă călătorilor posibilitatea de a explora interiorul Franței prin intermediul numeroaselor canale care o străbat.
Începând cu finalul lunii martie, barja Coquelicot își conduce oaspeții de-a lungul unui traseu personalizat în regiunea Champagne. Aceștia vor avea ocazia să admire de la bordul barjei Belmond splendidele priveliști ale faimoasei zone de producție a șampaniei. La dispoziția călătorilor se află trei cabine cu facilități precum salon interior și punte destinată activităților în aer liber. Totodată, un champagne bar este destinat socializării.
Caracteristici barjă
Proiectată de studioul de design Humbert & Poyet, barja Coquelicot dispune de o punte deschisă impresionantă. La bordul navei sunt disponibile trei cabine cu băi private din marmură și un lounge interior pentru servitul mesei. Puntea superioară este bijuteria navei: două saloane, o bucătărie deschisă și un spațiu destinat servirii mesei. Aceasta oferă oaspeților posibilitatea de a se relaxa în timp ce șerpuiesc de-a lungul căilor navigabile liniștite.
Interiorul și exteriorul barjei este realizat în tonul de culoare al șampaniei, o trimitere la esența acestei regiuni. Tonul de culoare exterior este completat de obiecte de decor care amintesc de tradițiile zonei. Interiorul (cu opere de artă contemporană) omagiează pământul fertil al regiunii. Oferta de călătorie reprezintă un parteneriat între Belmond și Maison Ruinart, oaspeții având posibilitatea să viziteze podgoria istorică Taissy (1733).
Experiențe
Împrejurați de natura deluroasă a zonei, oaspeții barjei vor putea afla noutăți despre proiectul dedicat regenerării naturii. Sesiunea informativă se încheie cu o degustare din cuvée-urile iconice ale mărcii. Turul este urmat de prânzul pregătit de Chef Valérie Radou și Chef-ul barjei Cloquelicot, servit pe puntea superioară. Experiența culinară este o adevărată “art de vivre” francez, cele cinci preparate având ca sursă de inspirație bucătăria regională.
Sezonul anului 2024 aduce și noutăți, oaspeții având posibilitatea – cu ajutorul Guest Experience Executive – să-și creeze propriul itinerariu. Aceștia vor putea selecta o serie de activități din cele sugerate de echipa Belmond. Printre experiențe se numără tururi centrate pe artă, călătorii la castelele care mărginesc regiune. Evident, șampania vă va însoți pe tot parcursul acestui itinerariu, ea fiind nelipsită la mesele servite la diferite ore ale zilei.