Bell & Ross, ediție limitată Diver Red Bronze!

0
654
Bell & Ross 03-92 Diver Red Bronze

Bell & Ross oferă unele dintre cele mai bune soluții atunci când explorezi oceanul, pe cat de fascinant, pe atât de periculos. Expertiza maritimă a mărcii s-a născut din convergența cunoștințelor și abilităților design-erilor, maeștriloc ceasornicari și experților în scufundări. Fiecare ceas este conceput pentru a se adapta la mediul său specific. Printre ele, regăsim și modelul Bell & Ross Diver Bronze, ceasuri perfecte pentru adâncimea la care te poți scufunda în ocean.

Bell & Ross Diver Red Bronze (detaliu cadran)

După ce a lansat o versiune neagră în 2018, una verde în 2019 și albastră în 2020, marca orologeră ne încântă privirile cu o ediție roșie. Carcasa și rama sunt realizate din CuSn8 Bronze polișat – un aliaj care combină 92% cupru și 8% staniu – materiale profund legate de istoria scufundărilor, deoarece erau folosite în trecut pentru castile de mare adâncime sau constrcții navale. Înnobilat cu indicii roz, bronzul este un material care trece proba timpului, patina subliniind caracterul authentic al acestui ceas Diver, unul dintre cele mai iubite piese de către colecționari.

Mai multe știri premium AICI

Construcția ceasului implică o ramă roșie anodizată, lac roșu pentru cadran și o curea în tonuri maro-roșiatic. Cele trei nuanțe de culoare se regăsesc în perfectă armonie și beneficiează de un finisaj de calitate. La fel ca versiunile anterioare, toate părțile metalice ale carcasei sunt realizate din bronz, cu excepția părții din spate, produse din oțel inoxidabil și a ramie din aluminiu anodizat. Disponibil într-o ediție limitată la doar 999 piese, Bell & Ross 03-92 Diver Red Bronze poartă emblema mărcii – o cască de scafandru gravata pe spate. Prețios și elegant, dar foarte rezistent, ceasul este conceput pentru a însoți un gentleman aventurier atât pe uscat, cât și pe mare.

Bell & Ross Diver Red Bronze (detaliu spate)

Lupta constantă a mărcii pentru excelență și inovație, dublată de provocările mediului marin, este confirmată încă odată de elegantul BR 03-92 Diver Red Bronze, un ceas care îndeplinește cele mai înalte standard de scufundare stabilite de Federation of the Swiss Watch Industry (ISO 6425). Rezistent până la adâncimea de 300 metri (30 bar), ceasule ste pregătit să cucerească adâncurile oceanului. Cureaua din piele maro-mat și cusăturile bej confirm încă odată spiritul vintage al acestei piese, chiar dacă ele pot fi înlocuite cu o curea din cauciu pentru a putea fi utilizat în timpul ședințelor de scufundare. Detalii Bell & Ross AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.